Free shipping on orders over DKK 800

EKSTRA GRATIS TESTER

Ved køb af et full size produkt, får du en tester med i købet. Du kan returnere full size produktet, hvis testeren ikke lever op til dine forventninger og emballagen ikke er brudt.
Skriv blot i kommentarfeltet at du ønsker en tester.

BODY BUTTER - din førstehjælp til tør sensommer-hud

Efter en lang og dejlig sommer, er der ikke noget bedre end at begynde at pleje huden igen. Måske har du slækket lidt på dine faste hudpleje-rutiner henover sommeren og har i stedet koncentreret dig om sol, sommer og badning?

August måned er en glimrende måned til igen at få styr på rutinerne - husk masser af vand og nærende olier for at fugte indefra, og husk så også at være god ved kroppen - og ikke kun huden i ansigtet.

Aromaterapi i badet
Start med et dejligt varmt bad, det behøver dog ikke være ALT for varmt, da varmen også udtørrer. Brug gerne en lækker og økologisk scrub til kroppen, der får fjernet alle de døde hudceller, som får huden til at virke grå og trist. Hvis du er til aromaterapi, så køb gerne en økologisk aromaterapiduft i en helsekost butik - duft dig frem til, hvad der virker for dig.

Lavendel virker f.eks. super afslappende, mens pebermynte virker opkvikkende. Duft dig frem og hæld et par dråber i badevandet - uanset om det er i karbadet eller i bunden af brusebadet.

Afslut din dejlige eftersommer-rutine med vores super fugtgivende og nærende BODY BUTTER.

BODY BUTTER
Den kan bruges af alle hudtyper og er særligt velegnet til den tørre, trætte hud.
Kukuinøddeolie tilfører cremen en rig og blød konsistens, der gør den nem at smøre ud. Den fedter ikke, men tørrer hurtigt ind samtidig med, at du også kan bruge den til at massere de trætte ben.

Aloe vera tilfører masser af fugt og er som bekendt super helende og virksomt til solskadet hud. Ingefær er med til at genskabe hudens glød og spændstighed, og fremmer elasticiteten i huden. Mandarin er en stærk antioxidant med en mild og frisk duft.

Anvendelse: Massér produktet fra hovede til tå med særlig vægt på albuer, knæ og neglebånd på både hænder og fødder.

Tips: Kan også bruges som en ansigtsmaske. Smør et jævnt lag i ansigtet og lad den sidde i 10-20 min. Den suger godt ind, men hjælp den gerne ved at massere ansigtet. Vask af med lunkent vand efter ca. 5-10 minutter, og påfør din yndlings ansigtscreme.

SMUK skincare © 2023 Terms of trade Privacy policy Optified Powered by nopCommerce