VI PAKKER GERNE GAVER IND - SKRIV INDPAKNING I KOMMENTARFELTET - FRI FRAGT VED KØB OVER 800 KR.

EKSTRA GRATIS TESTER

Ved køb af et full size produkt, får du en tester med i købet. Du kan returnere full size produktet, hvis testeren ikke lever op til dine forventninger og emballagen ikke er brudt.
Skriv blot i kommentarfeltet at du ønsker en tester.

Førstehjælp til træt sommerferie-hud

Førstehjælp til træt sommerferie-hud

Kalenderen viser midt august og snart banker sensommeren på døren med sine kølige morgener. Du har været i solen, spist masser af lækker mad, måske glemt dine hudplejerutiner og bare nydt livet. Skønt! Hvad trænger huden så til efter en lang sommer? Vi har samlet et par tips til dig. 

Din hud er måske en smule tør og træt efter solbadning. Derfor vil det være en rigtig god idé at få fjernet de døde hudceller, så der kan fokuseres på de nye og dem, der er på vej. I modsætning til en scrub, der både fjerner døde, men også sunde hudceller, så er enzympeeling en nem løsning til at sparke gang i hudfornyelsen med. Enzympeelingen laver kanaler ned igennem huden, der hvor hudprodukter normalt ikke kan trænge ned. Via en kontrolleret koncentration af frugtsyrer, arbejdes der uden på huden men også i underhuden, da frugtsyren skaber kanaler ned til underhuden. Du får stimuleret din kollagenproduktion, hvilket opstrammer huden og forebygger linjer. Indbygget i vores multiprodukt, 3IN1, er en fugtmaske, der virkelig trænger ned i de nedre hudlag. Rens af med lunkent vand og gør klar til næste step. 

Lad det trænge godt ind
Nu skal du sørge for at binde fugten og her er et serum rigtig smart. Et serum har en lille molekylestørrelse og kan derfor, nemmere end noget andet produkt, trænge ned i de kanaler som du netop har skabt ved hjælp af enzympeelingen. Et godt serum bidrager med masser af fugt, næring, vitaminer, mineraler og antioxidanter. Du kan ogå bruge en ansigtsolie med lille molekylestørrelse, hvis din hud virkelig trænger til næring. Brug et serum eller en olie, der er spækket med lidt af det hele i form af vitaminer, mineraler og antioxidanter, og lad produktet trænge ind med en god ansigtsmassage.

Prikken over i'et
En god natcreme er alfa omega for at forsegle serum eller olien og for at skabe den rette afslutning på din “efter-sommerferie-hud”. Massér natcremen godt ind i huden - eventuelt med en ansigtsrulle eller gua sha sten, og læg dig til at sove, så din hud virkelig kan få de optimale betingelser for at arbejde og restituere i løbet af natten. 

God nat og sov godt.

 

SMUK skincare © 2023 Handelsbetingelser Persondatapolitik Optified Powered by nopCommerce