Free shipping on orders over DKK 800

Get 20% off your first order

Sign up for our newsletter and receive a code for 20% off your first order: Sign up here

Findes den perfekte hudpleje-rutine?

Vi får, naturligt nok, mange spørgsmål vedrørende hudpleje. Overordnede spørgsmål om generel hudpleje, men også mere specifikke spørgsmål, der kan være svære at svare på, medmindre du står lige foran os i butikken på Gammel Kongevej. En hudanalyse er nemlig rigtig svær over telefon, mail og/eller instagram, så derfor har vi samlet et par gode, overordnede råd til din skønhedsrutine.

Husk at drikke masser af vand, så du er sikker på, at du er godt fyldt op indvendig. Tag de kosttilskud, der bedst støtter op om dig, dit helbred og din kost. Bevæg dig, men vær varsom med den ekstra hårde motion, da det kan nedbryde dit immunforsvar inden det bygges op igen. Selvom det kan være svært at få ordentlig kvalitetssøvn, så prioriter alligevel din søvn, da det er her du regenererer. Og så skal du til at sørge for den udvendige fugt og næring!

Den daglige rens
Der er delte meninger om, hvor ofte og hvor meget man skal rense sin hud. Vi tror på, at du altid skal tilpasse hudplejerutiner- og produkter til netop din hud. Når det så er sagt, så er den daglige rens vigtig - både morgen og aften. Om aftenen vasker du make up, dagens forurening og sved af, mens du om morgenen renser nattens affaldsstoffer og døde hudceller af. 

Om du er til gelé-, skum eller et oliebaseret renseprodukt, er helt op til dig og din hud. Så længe dit renseprodukt renser igennem, så er du godt på vej.

Enzympeeling
Hvis du ikke lider af eksem eller andre hudsygdomme, så kan du med fordel lave en enzympeeling 1-2 gange om ugen. Det er de aktive enzymer, der virkelig renser huden i dybden og fjerner de døde hudceller. Hvor en peeling med korn kun arbejder på overfladen med at fjerne de døde hudceller, så gør enzympeelingen arbejdet for dig. Samtidig med, at den laver kanaler ned til din underhud, så de efterfølgende produkter nemmere trænger ind. Undgå at peele lige inden du skal ud i solen.

Forkæl huden med masser af fugt fra morgenstunden
Et serum er en lille bombe fyldt med vitaminer, mineraler og antioxidanter. Vores egen SERUM vandt prisen for bedste danske produkt i 2017 ved Danish Beauty Awards og er derfor et af vores mest populære produkter. Måske fordi den er en blanding imellem en serum og en olie, så den er nem at smøre ud, men måske endnu vigtigere, så trænger den hurtigt ind og du kan nemt påføre næste produkt i din hudplejerutine. Uanset brand præferencer, så er en serum en god investering.

Giv huden masser af lækker næring efter du har givet den fugt
For virkelig at forsegle den gode fugt som du har fået fra din rens og dit serum, så anbefaler vi masser af næring i kraft af en ansigtsolie. Som oftest er de nemme at arbejde med og du kan med fordel indsluse din olie med et beauty tool f.eks. en ansigtsrulle eller en gua sha sten. Ansigtsolie kan bruges under din ansigtscreme, en dråbe eller to i din ansigtscreme eller alene om natten. Den beskytter huden om vinteren mod kulde og om sommeren mod dehydrering.

Hvis du stadig føler, at du mangler fugt eller næring, hvilket måske mest er gældende i vinterperioden med de koldere temperaturer, så brug med fordel en lækker ansigtscreme. Vælg gerne en med en masse gode, nærende og økologiske ingredienser, så din hud er sikret det bedste af det bedste. Desværre er der flere producenter, der tilfører meget vand i deres cremer - undgå dette, særligt om vinteren, så du ikke risikerer karsprængninger.

 

SMUK skincare © 2024 Terms of trade Privacy policy Optified Powered by nopCommerce