Free shipping on orders over DKK 800

EKSTRA GRATIS TESTER

Ved køb af et full size produkt, får du en tester med i købet. Du kan returnere full size produktet, hvis testeren ikke lever op til dine forventninger og emballagen ikke er brudt.
Skriv blot i kommentarfeltet at du ønsker en tester.

Kvindeaften om ansigtsyoga- og beauty tools, hormonsystemet og underlivet

Kvindeaften om ansigtsyoga- og beauty tools, hormonsystemet og underlivet

Indehaver af SMUK skincare, Heidi Maltby og holistisk hudterapeut, Camille Fischer, giver dig konkrete og brugbare tips til, hvordan DU kommer i gang med ansigtsyoga- og beauty tools, samt en grundig gennemgang af vores komplekse hormonsystem og underliv. Igennem to spændende timer guides du igennem øvelser og interessant viden, så du er klædt på til selv at gå i gang derhjemme. 

Ansigtsyoga og beauty tools fra SMUK skincare 

Torsdag den 14. november fra kl. 19.00-21.00, vil Heidi og Camille dele ud af deres store viden om hudpleje, hormoner, ansigtsyoga og beauty tools. I løbet af to spændende timer gennemgår Heidi og Kamille de fire temaer - Heidi begynder med en af de mest populære tendenser indenfor hudpleje - nemlig ansigtsyoga. Ofte træner vi kroppen gennem styrketræning, løb, svømning eller yoga/pilates, men vi glemmer helt at ansigtet også skal trænes og vedligeholdes.

Udover ansigtsyogaen vil Heidi og Camille gennemgå to populære beauty tools - ansigtsrullen og gua sha-stenen fra SMUK skincare. På samme måde som med ansigtsyogaen skal vi styrke og træne ansigtets muskler, bindevæv og mikrocirkulation - her supplerer vi med en gammel kinesisk tradition i form af slebne sten med forskellige betydninger/egenskaber.

Klar til at eksperimentere med øvelserne, når du kommer hjem
Du får brugbare og konkrete øvelser, der alle gennemgås grundigt, imens du udfører øvelserne foran et spejl, der står på din plads, når du ankommer. På den måde er du klar til at gå i gang med ansigtsyoga og beauty tools derhjemme. Heidi vil især fokusere på:

* Trætte øjenlåg, dobbelthager
* Panderynker- og de fine linjer omkring øjnene
* Stærke muskler i og omkring munden og kindbenene
* Stram og fin hud på hals og kæbelinje 
* Hvordan du sætter gang i lymfe- og blodcirkulationen
* Udrensning af affaldsstoffer
* At styrke og stramme bindevævet
* Hvordan du får indsluset dine ansigtsprodukter vha. beauty tools

Kvindekroppen og den kvindelige cyklus 
Camille vil gennemgå og fortælle om den kvindelige cyklus, samt hvordan du kan bruge den som et redskab til mere balance, nydelse og sundhed i din hverdag. Gennem større kendskab til kvindekroppen og de forandringer den gennemgår, kan vi skabe mere vitalitet og udstråling i huden. Camille vil derudover beskrive, hvordan din cyklus er en iboende guide til at lære dig selv og dine behov bedre at kende.

Med Camilles oplæg får du:

* Indsigt i din krops rytme og hvordan du bruger den til din fordel
* Værktøjer til en sund cyklus og krop
* Adgang til feminin visdom og styrke
* Energi til at gøre det, du drømmer om
* Hjælp til at slippe gener op til og under menstruationen
* Øvelser, der støtter dig i alle faser af din cyklus

Arrangementet afholdes i København - nærmere lokation fastsættes efter deltagerantal. Det koster 400 kr. at deltage og i forbindelse med arrangementet er der 10% rabat på bogen “Dit hemmelige våben” samt beauty tools og den nyeste OIL fra SMUK skincare. 

Vi glæder os til at se dig!

KH
Heidi & Camille

Tilmeld dig og betal via MobilePay på 64692 - senest den 1. november. Husk at anføre dit fulde navn og email i kommentarfeltet. Du modtager en mail med nærmere information om arrangementets placering, så snart vi har deltagerantal og lokation på plads. Når du har betalt, er deltagelsen bindende og pengene gives ikke retur.

 

Instagram @naturligsmuk   Facebook @naturligsmuk 

SMUK skincare © 2023 Terms of trade Privacy policy Optified Powered by nopCommerce