VI PAKKER GERNE GAVER IND - SKRIV INDPAKNING I KOMMENTARFELTET - FRI FRAGT VED KØB OVER 800 KR.

EKSTRA GRATIS TESTER

Ved køb af et full size produkt, får du en tester med i købet. Du kan returnere full size produktet, hvis testeren ikke lever op til dine forventninger og emballagen ikke er brudt.
Skriv blot i kommentarfeltet at du ønsker en tester.

SMUK skincare 3IN1 - multiproduktet, du ikke vil undvære

SMUK skincare 3IN1 - multiproduktet, du ikke vil undvære

Vi vil gerne præsentere alle vores SMUK skincare produkter på en måde, så du ikke er i tvivl om, hvad de kan og hvorfor. Vi begynder med et af vores nyeste og bedst sælgende produkter - multiproduktet 3IN1, der både renser, peeler og fugter. 3IN1 blev nomineret til Årets Danske Produkt ved Danish Beauty Awards i 2019.

3 produkter i 1
3IN1 er tænkt som flere produkter i ét for at spare dig for en masse produkter, men også for at spare på produktion og emballage. Vi prøver nemlig at begrænse produktion, fragt og emballage så meget som overhovedet muligt.
3IN1 er en dybderensende gel, der nænsomt fjerner make-up, dagens forurening og døde hudceller. Den indeholder antioxidanter i form af vitamin A, B, C og E samt omega 3 og 6, der alle styrker og beskytter huden mod frie radikaler.
Basen i 3IN1 er agurk og marinepeptider fra muslingeskaller, der hjælper huden med at holde på fugten og som styrker de kollagene og elastine fibre i huden.
Da vi bestræber os på at være så bæredygtige som muligt, kommer 3IN1 i genanvendeligt Miron glas.  

Erstat din ugentlige scrub med en mere effektiv frugtsyrepeeling
Det kraftfulde papaya complex giver 3IN1 en peelende effekt, og derfor kan du altså også bruge 3IN1 som en frugtsyrepeeling. På den måde får du både den daglige rens, den ugentlige peeling og den altid nødvendige fugt. Du vil opleve, at din hud bliver gennemrenset og mere fugtmættet, og efter dine ugentlige peelinger har huden skilt sig af med de døde hudceller, der kan give en lidt tør/ru overflade. Modsat en scrub, der primært arbejder på overfladen, så laver en frugtsyrepeeling også små bitte kanaler i huden, der giver adgang til at fugten bedre kan trænge ind- og ned i huden. Og netop de små kanaler er guld værd, når huden i øjeblikket udsættes for skiftende temperaturer i form af at være inde og ude. Gennem de små kanaler kan du nemlig gennemfugte huden og nære den med en god olie efterfølgende.    

Sådan skal du bruge den
Du kan vælge at bruge 3IN1 som en daglig rens morgen og/eller aften, eller som en peelende maske. I så fald skal du først rense huden med 3IN1 og vand, og derefter tørre huden. Herefter smører du et tykt lag 3IN1 på og lader det sidde i 10 minutter og renser af med varmt vand. Din hud kan blusse i op til 10-15 minutter efter du har renset af, men det forsvinder hurtigt igen. 

Fri fragt på shoppen 
Der er i øjeblikket fri fragt på shoppen, så du kan få 3IN1 leveret til din nærmeste pakkeboks for kun 329 kr. Køb den lige her. 

 

 

SMUK skincare © 2023 Handelsbetingelser Persondatapolitik Optified Powered by nopCommerce