Free shipping on orders over DKK 800

EKSTRA GRATIS TESTER

Ved køb af et full size produkt, får du en tester med i købet. Du kan returnere full size produktet, hvis testeren ikke lever op til dine forventninger og emballagen ikke er brudt.
Skriv blot i kommentarfeltet at du ønsker en tester.

Sådan gør du din hud klar til foråret

Måske tænker du, at der stadig er lang tid til at foråret og lyset vender tilbage, men der er faktisk ikke så længe til. Februar er en kort måned og herefter går det stærkt. Du kan snildt bruge tiden til at preppe din hud og gøre den klar til den spirende sol og mere udendørsliv.

Erstat din ugentlige scrub med en mere effektiv frugtsyrepeeling med 3IN1

Et kraftfuldt papaya complex giver vores 3IN1 en peelende effekt, og derfor kan du altså også bruge 3IN1 som en enzympeeling - udover som daglig rens. På den måde får du både den daglige rens, den ugentlige peeling og den altid nødvendige fugt. Du vil opleve, at din hud bliver gennemrenset og mere fugtmættet, og efter dine ugentlige peelinger har huden skilt sig af med de døde hudceller, der kan give en lidt tør/ru overflade. Modsat en scrub, der primært arbejder på overfladen, så laver en enzympeeling også små bitte kanaler i huden, der giver adgang til at fugten bedre kan trænge ind- og ned i huden. Og netop de små kanaler er guld værd, når huden i øjeblikket udsættes for skiftende temperaturer i form af at være inde og ude. Gennem de små kanaler kan du nemlig gennemfugte huden og nære den med et godt og fugtgivende produkt efterfølgende. Læs mere om 3IN1 her.  

Tillad dig selv et ekstra fugtboost med den prisvindende SERUM

Efter din enzympeeling er det stadig vigtigt at give den gas med masser af fugt. Vores prisvindende SERUM giver din hud masser af fugt gennem A, B3, C og E-vitaminer mens havtorns lækre indhold af omega 3 og 7 samt E-vitamin stimulerer cellefornyelsen og giver huden næring. Få gløden tilbage ved hjælp af mandarin, jojoba og kokos, og berolig din hud ved hjælp af SERUMS høje indhold af helende aloe vera juice. Påfør på fugtig eller tør hud.

Giv den gas med OIL og et valgfrit beauty tool

For at give huden masser af næring anbefaler vi vores  OIL, der er spækket med alle de gode fedt- og næringsstoffer. Argan- og havtornolie er fyldt med vigtige vitaminer og antioxidanter, mens den eksotiske kukuinød er super fugtgivende, anti-inflammatorisk, bindevævsstyrkende og forebyggende ift. rynker. Som prikken over i’et indeholder OIL endnu en super antioxidant i form af lækre, vilde blåbær fra Norge, der styrker elasticiteten og kollagen niveauet i huden. 

Efter du har brugt ansigtsolien, kan du med fordel bruge et beauty tool til at indsluse olien med. Hvis du er nybegynder er en ansigtsrulle rigtig fin at starte med. Der vælger du den sten du bedst kan lide og så ruller du, med et let tryk, i ansigtet på kryds og tværs. På den måde får du styrket muskulaturen og sat gang i mikrocirkulationen. Hvis du har lyst til at udfordre dig selv og arbejde lidt mere på bindevævet, så kan du bruge vores gua sha-sten. Der vælger du også den sten du bedst kan lide, men her skal du skrabe med stenen. Det føles måske lidt mærkeligt til at starte med, men efter et stykke tid har du vænnet dig til det. Skrab udad og opad og mærk, hvordan der virkelig sættes gang i blodcirkulationen. 
Hvis du har lyst til at nørde beauty tools og særligt gua sha sten, så har vi lavet en 60 minutters guide, der viser og forklarer præcis, hvordan du skal bruge dine beauty tools. Du får desuden en gua sha sten med gratis - læs mere her.

Bare fordi den lige nu er pakket ind, så må du ikke glemme den - kroppen

Efter et dejligt varmt bad, måske med en effektiv body scrub, så kan du med fordel smøre dig ind i vores fugtgivende og nærende BODY BUTTER. Den fedter ikke og så har den en rig og blød konsistens, takket være dens høje indhold af kukui-nøddeolie. Masser af fugt og regenererende egenskaber får du ved hjælp af det tilsatte aloe vera juice mens indholdet af antioxidant ingefær, fremmer hudens elasticitet.

Og vupti, så har du forberedt din hud på at det snart er forår!

SMUK skincare © 2023 Terms of trade Privacy policy Optified Powered by nopCommerce