VI PAKKER GERNE GAVER IND - SKRIV INDPAKNING I KOMMENTARFELTET - FRI FRAGT VED KØB OVER 800 KR.

EKSTRA GRATIS TESTER

Ved køb af et full size produkt, får du en tester med i købet. Du kan returnere full size produktet, hvis testeren ikke lever op til dine forventninger og emballagen ikke er brudt.
Skriv blot i kommentarfeltet at du ønsker en tester.

SERUM - din bedste ven til tør vinterhud

SERUM - din bedste ven til tør vinterhud

2021 er endelig en realitet og vi glæder os til et helt nyt år med masser af nye muligheder og oplevelser, der bare venter på at blive indfriet. Du har forhåbentlig haft en skøn jul og et festligt nytår - måske har du slækket lidt på de faste hudplejerutiner og den nærende og sunde kost? En af de ting som huden næsten med 100% sikkerhed mangler, er fugt. Den mangler fugt fordi vi har glemt at drikke masser af vand og fordi vi har været mere indendørs end udendørs. Og så fordi vi måske har glemt at fugte huden med nogle af vores gode og virksomme produkter.

SERUM

Et af vores bedst sælgende produkter er SERUM. Den vandt prisen for ‘Bedste danske produkt’ ved Danish Beauty Awards 2017 og er derfor også lidt af en favorit blandt nogle af jer.

SERUM føles som en blanding imellem en serum og en olie og er fyldt med A, B3, C og E-vitaminer. På grund af det høje indhold af vitaminerne kan den booste og genskabe din huds naturlige fugtbalance. Havtorn indeholder omega 3 og 7 samt E-vitamin stimulerer hudens cellefornyelse og giver huden masser af næring. Mandarin, jojoba og kokos udgører tilsammen et stærkt og kraftfuldt C-vitamin komplex, der giver masser af glød og spændstighed til din trætte vinterhud, mens aloe vera juice virker helende og beroligende.

Anvendelse: Brug den om morgenen på et afrenset ansigt - 2-3 dråber varmes i hænderne inden du påfører og giver dig selv en god ansigtsmassage, der sætter blodcirkulationen i gang fra morgenstunden af.

Læs mere eller køb SERUM lige her.

SMUK skincare © 2023 Handelsbetingelser Persondatapolitik Optified Powered by nopCommerce