Free shipping on orders over DKK 800

Get 20% off your first order

Sign up for our newsletter and receive a code for 20% off your first order: Sign up here

TANG - havets vidundermiddel

Vi ved, at flere og flere af jer efterspørger naturlige ingredienser i jeres hudpleje. Og meget gerne ingredienser, der har en synlig og mærkbar virkning. En af de ingredienser, der faktisk findes i Danmark og som du snildt selv kan hapse og gøre brug af er…. tang! Havets vidundermiddel, der både kan spises og gøre masser af nytte i dine hudplejeprodukter.

Er tang ikke noget, der ligger på stranden og i havet?
Jo, men det har også en masse fantastiske egenskaber, hvis du spiser det eller vælger at putte det i din hudpleje. Eller vi gør det for dig. Tang “kommunikerer” nemlig med vores celler, da vores cellemembraner ligner hinanden. Ved kontakten mellem cellerne sker et skifte, så vores celler kan optage alle de gode elementer fra tangen eller algeekstrakten, som det også hedder.

Tang og alger indeholder 10 gange så mange mineraler som nogen planter på landjorden og er fyldt med vitaminer, antioxidanter, proteiner og fedtsyrer. Algeekstrakt har derudover en antibakteriel og afgiftende virkning, der virker genopbyggende samtidig med det holder på fugten i huden.

LIGHT & RICH er fyldt med tang
Vidste du, at vores seneste produkter, ansigtscremerne LIGHT & RICH er fyldt med havets goder? I form af et prebiotisk marinekomplex, der bl.a. består af brune og grønne alger. Og derudover også af marine sakkarider, der er en såkaldt madpakke til de gode bakterier i huden.

Marinekomplexet gennemfugter huden og reducerer rødme og irritation i kraft af de brune alger, der  bl.a. er kendt for, at kunne stimulere blodcirkulationen lokalt samt opstramme og udglatte huden med en beroligende effekt.

De grønne alger, der også kaldes grøn kaviar, har et højt indhold af A, C og E-vitamin,  øger hudens elasticitet og bekæmper linjer og rynker. Og - så beskytter de mod de skadelige frie radikaler.

Prøv dem
Som du måske allerede har gættet, så er vi ret stolte over, at vores cremer er spækket med super-ingredienserne fra havet - naturligheden selv, der ikke kræver den store forarbejdning eller den lange transport og dermed også CO2 udledning.

Vi anbefaler dig at prøve LIGHT eller RICH, eller dem begge, for virkelig at se og mærke effekten på DIN hud. Vi elsker også ris og ros, så skriv endelig til os, hvis du har kommentarer til vores produkter. 

OBS! Vi har også rød tang i vores SERUM for den opstrammende effekt og evnen til at holde på fugten i huden.

 

KH

SMUK skincare

 

SMUK skincare © 2024 Terms of trade Privacy policy Optified Powered by nopCommerce