Fri fragt ved køb over 800 kr.

Vores ansigtscremer er endelig en realitet!

Vores ansigtscremer er endelig en realitet!

Så er sommerferien ved at være forbi og vi håber, at du har haft den dejligste af slagsen FYLDT med alt det, som en sommerferie indeholder for dig. Vores længe ventede ansigtscremer er ENDELIG landet på shoppen og i butikken på Gammel Kongevej! Forhåbentlig har du lyst til at kigge forbi Gammel Kongevej - eller hos en af vores andre forhandlere rundt om i landet, så du virkelig kan fornemme cremernes tekstur, duft, virkning og skin-feel. 

SMUK skincare LIGHT & RICH
Cremerne har fået navnene "LIGHT & RICH", da de har forskellig konsistens og struktur. Det gør dem super egnede som henholdsvis forår/sommer-creme og efterår/vinter-creme.

Hvis du har behov for en ekstra fed og nærende creme året rundt, kan du naturligvis bruge RICH året rundt, ligesom du med fordel kan bruge LIGHT, hvis du synes en nærende og fed creme giver din hud ekstra udfordringer. Begge cremer er dog spækket med plejende, økologiske og naturlige ingredienser, som din hud vil takke dig for.

Marinekomplex, vilde blåbær, havtorn og rød pilebark
LIGHT og RICH indeholder et prebiotisk marinekomplex, der både fugter, opstrammer og reducerer rødme i huden. Komplexet består bla. af brune og grønne alger samt marine sakkarider.

Det er en såkaldt "madpakke" til de gode bakterier i huden, der sørger for den rette balance i huden.

Lækre olier fra bl.a. havtorn, vilde blåbær og kokos tilfører glød og smidighed til huden - og styrker samtidig modstandsdygtigheden overfor aldring på grund af det høje indhold af A, B3, C og E vitaminer. B3-vitaminet, niacinamide, er desuden en eminent hjælper til hud, der har brug for balance.

Det "nye" barn i klassen
Som noget helt nyt har vi tilføjet ‘rød pilebark’, der giver cremerne en lækker, varm farve, men som samtidig også virker hæmmende på inflammation og rødme - cremerne er derfor også fordelagtige for folk med eksem eller acne. 

LIGHT & RICHs indhold af det naturlige solfilter, zink oxide, gør dem desuden både brugbare morgen og aften. De tilstopper altså ikke huden som andre solcremer kan have tendens til, da filtrene er naturlige og ikke syntetiske. 

LIGHT anbefales til dig, der har en normal/kombineret hud, mens RICH anbefales til dig, der har normal/moden hud. 

Begge cremer indholder 50 ml. og koster 499 kr. Køb dem lige her! 

SMUK skincare © 2021 Handelsbetingelser Persondatapolitik Optified Powered by nopCommerce