VI PAKKER GERNE GAVER IND - SKRIV INDPAKNING I KOMMENTARFELTET - FRI FRAGT VED KØB OVER 800 KR.

Få 20% rabat på første ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en kode med 20% rabat på første ordre: Tilmeld dig her

Syv hurtige tips til en bedre nattesøvn

Syv hurtige tips til en bedre nattesøvn

Du kender det godt. Du har brugt natten på at vende og dreje dig, været oppe og tisse, og nu har du lagt dig ned igen. Du bliver ved med at vende og dreje dig, men lige lidt hjælper det. Det er endnu en nat uden sammenhængende søvn og du vågner op som en zombie. What to do?
Det er ikke kun din hud, der lider under manglende søvn - hele din krop påvirkes af det. Vi har derfor samlet vores bedste tips til en bedre søvn, der gerne skulle få dig til at slappe af. Mængden af stresshormoner falder nemlig, når du er i dyb søvn.

7 tips til bedre søvn
1. Gå i seng i ordentlig tid, omkring klokken 22.00, så du ikke stresser over at være gået for sent i seng. Du behøver ikke lægge dig til at sove med det samme, men kan med fordel lægge dig med en bog, meditere eller gøre noget andet, der for dig virker rart og afslappende. Mellem klokken 22.00-06.00 er kortisolproduktionen på sit laveste niveau og det er derfor vigtigt, at du slapper af i det tidsrum. På den måde kan østrogenproduktionen toppe imellem klokken 24.00-03.00. Østrogen er vigtigt for kollagenproduktionen som vi har ekstra meget brug for efter 40-års alderen. Her mister vi nemlig kollagen i huden, hvilket betyder mindre fast hud.

2. Drop mobilen og køb dig et vækkeur. Mobilens skarpe lys (også selvom du sætter den på night mode) og alle dens spændende informationer, virker modsat af afslappende. Det blå lys fra mobiltelefonens skærm hæmmer udskillelsen af søvnhormonet melatonin. Nyd i stedet skærmfri-tid og gør dig klar til at sove uden indtryk fra verdens nyheder, sms’er fra venner og notifikationer fra instagram og facebook.

3. Gå i seng i et afkølet og rent soveværelse. Luft godt ud inden du går i seng og ryd op, så der er rart at være.

4. Drop koffeinholdige drikke efter klokken 16 og andre væsker efter klokken 20. På den måde kan du måske slippe for tankemylder og at skulle op og tisse.

5. Hvis du har et stillesiddende arbejde, så prøv at få tid til at gå en tur i løbet af dagen. Motion gør underværker for kroppen, så den er træt om aftenen. Både krop og sind skal være trætte og gøres klar til søvn.

6. Har du små børn, der sover dårligt? Det er bare en fase og du får snart din søvn igen :-)

7. Luk lyset og tankerne ude med en sovemaske.

SMUK skincare har designet bløde, bæredygtige og unikke øjenmasker ud af japanske vintage kimonoer fra 1920'erne. 'Beauty sleep mask' er 100% naturlige. Med silke indvendig og udvendig samt uld mellem silkestofferne, kan huden ånde frit. Der er ingen irriterende lukninger, syninger eller snore der strammer, når du har masken på. Brug den inden du skal sove eller når som helst du har brug for at koble af.

Alle masker er unikke og med forskellige mønstre og farver, og der findes derfor kun én af hver Beauty sleep mask.

SMUK skincare © 2024 Handelsbetingelser Persondatapolitik Optified Powered by nopCommerce