Free shipping on orders over DKK 800

Get 20% off your first order

Sign up for our newsletter and receive a code for 20% off your first order: Sign up here

Ansigtsyoga - hvornår har du sidst trænet dit ansigt?

Ansigtsyoga er et naturligt alternativ til botox og fillers. Med ansigtsyoga træner og afspænder du de mange forskellige muskler, der er i dit ansigt, og du får trænet ansigtet på samme måde, som når du træner din krop. Du styrker dine muskler, sener og mikrocirkulation, og du får brugt muskulaturen på helt nye måder. 

Tydelig effekt på linjer og rynker
Ansigtsyoga har en positiv effekt på fine linjer og rynker. Ved hjælp af gennemarbejdningen af de forskellige muskelgrupper i ansigtet, får du mere glød i huden og et afspændt ansigt. At få strukket og bearbejdet ansigtet ved hjælp af specifikke og gentagne øvelser kan virke meditativt, og er en virkelig dejlig rutine at få inkorporeret i din faste hudpleje.

SMUK skincare ansigtsyoga-udfordring
Vi vil så gerne, at du bliver fortrolig med ansigtsyoga, og af samme grund har vi valgt at lave en udfordring. En udfordring hvor du, hver uge i 6 uger, får tilsendt 2-3 nye ansigtsøvelser, så du gradvist kan bygge på. Tilmeld dig vores nyhedsbrev lige her, og kom godt i gang med ansigtsyoga. Når udfordringen er slut, opfordrer vi dig til at dele et før/efter-billede. Enten via sociale medier eller via mail. Brug gerne hashtagget #smukskincarechallenge, så vi kan finde dine billeder - vi trækker en tilfældig vinder af vores SMUK signaturbehandling til en værdi af 1400 kr., når de sidste videoer er sendt ud.   

Kom godt i gang 
Begynd med en enkelt øvelse eller to, og få dem inkorporeret morgen og/eller aften. Herefter kan du bygge på, så du føler, at du har en fast rutine, hvor du når igennem ca. 5-10 øvelser dagligt. Fordi du “kun” skal træne dit ansigt, så er træningen nem at klare i løbet af dagen - mens du laver morgenmad/aftensmad, på cyklen, i bilen, når du ser fjernsyn, eller når du er færdig med at gøre dig klar til natten og ligger i sengen.

I løbet af de næste uger modtager du hver uge et nyhedsbrev med link til nye ansigtsøvelser på Youtube. På den måde får du god tid til at lære- og inkorporere dine øvelser. 


Vi håber, at du har lyst til at lege med! 

 

SMUK skincare © 2024 Terms of trade Privacy policy Optified Powered by nopCommerce