Free shipping on orders over DKK 800

EKSTRA GRATIS TESTER

Ved køb af et full size produkt, får du en tester med i købet. Du kan returnere full size produktet, hvis testeren ikke lever op til dine forventninger og emballagen ikke er brudt.
Skriv blot i kommentarfeltet at du ønsker en tester.

BALM all in one

Vi har skabt denne balm som kan bruges til stort set alt.

Den kan rense din hud med bla. mandelolie og sheabutter der opløser snavs og make-up.

Den fugter din hud både i de yderste lag med Kukui olie der ligger en hinde og holder på fugten i huden, men også de inderste lag pga. det høje indhold af Squalene.

Den nærer din hud med de lækre olier der både indeholder umættede og essentielle fedtsyrer fra bla. Kukui olie og ingefær olie.

Den beskytter din hud med de mange antioxidanter fra bla. mandarin, mango og bivoks.

Mango og mandarin giver en opløftende effekt på sindet med deres dejlige friske dufte, mens gulerod (betakaroten) giver en smuk farve og bidrager til bekæmpelse af frie radikaler.

Q10 beskytter mod tidlig aldring af huden og stimulerer samtidig kollagenproduktionen i huden, som gør den mere fast. Derudover hjælper det hudcellerne med bedre at skille sig af med affaldsstoffer, så en trist og grå hud får mere glød og udstråling.

Den er fantastik under brug af gua sha og ansigtsmassage. Som en daglig rens, ugentlig fugtmaske, under ansigtscreme eller som øjenbalm. 
Kan også bruges til at samle tørt og krøllet hår. Hvis din krop skal forkæles ekstra - er den vidunderlig på HELE kroppen.

BALM er meget drøj i brug, så brug kun en lille klat (lillefinger negel). Hvis du skal bruge den som ansigtsmaske, skal du bruge mere af den.

Kan renses af med lunken vand på en vaskeklud eller vatrondel.

Natural 100%  Organic 70%  Parfume free

Den findes i 2 størrelser 15 ml. and 100 ml. 

 

Kan købes her https://smukskincare.com/balm

 

MAIN INGREDIENTS

Kukui oil, Mango seed butter, Squalane, Mandarine oil, Shea butter, Ubiquinone (Q10), Tocopherol (vit-E), Ginger oil, Carrot root extract, Beta-Carotene, Almond oil, Beewax

 

 

 

SMUK skincare © 2023 Terms of trade Privacy policy Optified Powered by nopCommerce