Free shipping on orders over DKK 800

EKSTRA GRATIS TESTER

Ved køb af et full size produkt, får du en tester med i købet. Du kan returnere full size produktet, hvis testeren ikke lever op til dine forventninger og emballagen ikke er brudt.
Skriv blot i kommentarfeltet at du ønsker en tester.

Continue shopping

Beauty bag Bolette

DKK 375.00

Alle Beauty bags er lavet ud af vintage silkekimonoer fra Japan, der stammer fra 1920-1940’erne. Silkestoffet er smukt og med de fineste farver og mønstre - hver enkelt Beauty bag er nøje udvalgt ud fra sammensætningen af tekstur, farve og mønster.

Brug den til hverdag eller fest - til makeup eller mindre nødvendigheder
Beauty bag kommer i to forskellige størrelser, og kan derfor både bruges som praktisk makeup pung/toilettaske eller som fin clutch/festtaske.

For at SMUK skincare selv kan følge med i designprocessen og sikre ordentlige arbejdsforhold for syerskerne, så bliver alle Beauty bags upcycled på Frederiksberg. Der er derfor ingen mellemled udover transporten fra Japan til Danmark.

Bolette måler 20x15 cm. og har ét stort rum til alle nødvendighederne. Vask din taske skånsomt på 30 graders uldvask og luk den med den fine messinglynlås, der sikrer, at intet indhold falder ud og bliver væk.

SMUK skincare © 2023 Terms of trade Privacy policy Optified Powered by nopCommerce