VI PAKKER GERNE GAVER IND - SKRIV INDPAKNING I KOMMENTARFELTET - FRI FRAGT VED KØB OVER 800 KR.

EKSTRA GRATIS TESTER

Ved køb af et full size produkt, får du en tester med i købet. Du kan returnere full size produktet, hvis testeren ikke lever op til dine forventninger og emballagen ikke er brudt.
Skriv blot i kommentarfeltet at du ønsker en tester.

Beauty sleep mask - en kærkommen ven, når sommertiden rammer om en uge

Beauty sleep mask - en kærkommen ven, når sommertiden rammer om en uge

Selvom verden i øjeblikket er vendt på hovedet, så ændrer det ikke på, at det snart er sommertid igen! Den 29. marts er det officilet sommertid og det betyder som altid, at du skal stille uret en time frem natten mellem søndag og mandag. Det betyder også, at det bliver senere mørkt, hvilket kan være irriterende, hvis du har svært ved at falde i søvn. Vi har dog fundet en virkelig lækker løsning på sommertids-problemet - en løsning, der både er behagelig, bæredygtig og nem at tage med uanset, hvor det skarpe lys driller dig.

Blød, bæredygtig og din nye bedste sove-ven
Beauty sleep mask er en blød og unik sovemaske, der er fremstillet ud af japanske vintage kimonoer fra 1920’erne. Alle masker har forskellige prints og farver på begge sider, og silke indvendig og udvendig for ekstra komfort. Materialerne i Beauty sleep mask er 100% naturlige og der er derfor plads til, at huden kan ånde frit og øjnene kan få den ro, som de har brug for.

Håndlavet med de lækreste detaljer
Maskerne er desuden håndsyede og up-cycled på Frederiksberg, og der er virkelig tænkt over komfort og behagelighed ved maskerne. Du finder ingen snore, der strammer, eller irriterende syninger - maskerne kommer nemlig i de blødeste og smukkeste materialer. 

Tag din Beauty sleep mask med, når du har brug for et øjebliks hvil. Den kommer i en fin lille pose, så du nemt kan ha’ den med dig i tasken. Og nyd så, at sommeren endelig er på vej. Vask din Beauty sleep mask skånsomt på uldvask på 30 grader, hvis den bliver beskidt.

SMUK skincare © 2023 Handelsbetingelser Persondatapolitik Optified Powered by nopCommerce