VI PAKKER GERNE GAVER IND - SKRIV INDPAKNING I KOMMENTARFELTET - FRI FRAGT VED KØB OVER 800 KR.

Få 20% rabat på første ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en kode med 20% rabat på første ordre: Tilmeld dig her

En passion for rene og naturlige produkter

Maria fra ELLE "Dine ansigtscremer og olie er altså flyttet permanent ind på min badeværelseshylde (og der er ikke plads til særligt mange). Især cremen er på min top ti – Rich – er jeg meget, meget glad for"

Anne P "Mest afslappende ansigtsbehandling jeg nogensinde har fået. Kvinden med de magiske hænder er hjerne-dygtig"

Eurowoman "Der er på alle måder gods i de naturlige og bæredygtige produkter, skabt af kosmetolog Heidi Maltby"

Sarah B "Min datter får din håndcreme på hendes ødelagte hud hver aften, når hun sover. Det er den eneste creme der på under et døgn kan fugte dem, selv ikke de fedeste fedtcremer kan gøre det som din"

Alice Brunsø "Er man ude efter ultimativ nydelse, nusning og velvære er Heidi's hænder et godt bud"

Anette K. Poulsen "Fra det øjeblik hun lægger hænderne på ens ansigt, er det, som om benene letter og svæver op under loftet"

 

Idéen bag SMUK skincare er at skabe en dansk, naturlig og økologisk hudplejeserie med omtanke for bæredygtighed, miljø og næste generation. Det gælder både indhold, emballage og hele fremstillingen fra A-Z.

SMUK skincare blev etableret i 2014 af hudterapeut, Heidi Maltby ud fra et ønske om at skabe sit eget hudplejemærke, der både duftede godt, føltes lækkert og havde den ønskede virkning. Uden at skade miljøet.

Alle produkter fra SMUK skincare er spækket med aktive ingredienser, vitaminer og antioxidanter - ingredienserne er af højeste kvalitet og nøje udvalgt ud fra virkning og duft.

Vores mål er, at du skal føle dig forkælet, når du bruger produkterne - du skal nyde duftene og virkelig fornemme den tekstur og virkning som vores produkter har. Tilsammen er det nemlig det, der er med til at give produkterne en lækker skin-feel.

Alle produkter er gennemtestet af Heidi og hendes mange klienter i den populære skønhedsklinik, Naturlig Smuk, på Frederiksberg Allé. Som hudterapeut og indehaver af klinikken, har Heidi et utal af kvinder på briksen dagligt, og hun benytter ofte egne produkter i ansigtsbehandlingerne. Klienterne får også lov til at teste produkterne under udvikling, så Heidi hele tiden er opdateret på produkternes duft, fornemmelse, tekstur og virkning. 

De fleste af produkterne er fyldt på Miron glasflasker, der tillader det violette sollys at trænge igennem glasset. På den måde forlænger det produkternes levetid og vitaminernes friskhed.

Alle produkter er forarbejdet så lidt som muligt, og vi bestræber os altid på at bevare de naturlige, aktive og økologiske ingredienser. Vi bruger udelukkende naturlig farve og parfume, og den naturlige duft kommer derfor fra virkelige blomster, planter og urter. Hvis et produkt dufter af lavendel, så er der ægte lavendelekstrakt i og ikke en syntetisk fremstillet duft af lavendel. Det samme gælder med farver og shine i vores produkter - den gyldne farve i OIL stammer bl.a. fra havtorn og vilde blåbær, mens den shiny effekt i GOLDEN MOMENTS bl.a. stammer fra det naturlige mineral MICA. Den skummende effekt i SOAP stammer fra kokosnød og ikke fra sulfater. 

Vi benytter ofte mange af vores olier som konserveringsmiddel, da vitaminerne i olierne naturligt konserverer. Men i nogle produkter kan det være nødvendigt, at tilsætte andre konserveringsmidler for at forebygge uønskede mikroorganismer, men det er altid i en lav koncentration. 

Se alle vores produkter her


SMUK flower

Bæredygtighed

Blomsten er din garanti for at du køber et produkt som indeholder 100% naturlige aktive ingredienser, som hjælper på at bevare og vedvare det naturlige økosystem, og tager vare på din krop for fremtidige generationer.

SMUK skincare © 2024 Handelsbetingelser Persondatapolitik Optified Powered by nopCommerce