VI PAKKER GERNE GAVER IND - SKRIV INDPAKNING I KOMMENTARFELTET - FRI FRAGT VED KØB OVER 800 KR.

Få 20% rabat på første ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en kode med 20% rabat på første ordre: Tilmeld dig her

Enzymer i din hudpleje

Enzymer i din hudpleje

Enzymer. Et ord du ikke kan undgå, når vi taler om hudpleje. Men hvad er disse enzymer og giver det mening, at investere i hudpleje med enzymer?

Enzymer er et kemikalie. De kan medvirke til at nedbryde proteiner og sukkerstoffer - i hvert fald, hvis vi taler om de enzymer, der findes i din mund. Måske du har hørt om mennesker, der igen og igen får huller i tænderne? En af årsagerne kan være manglen på nogle særlige enzymer i spyttet, der hjælper til at modvirke caries.

Taler vi derimod om enzymer i forhold til hudpleje, så bruger man ofte enzymer fra frugter som f.eks. papaya, ananas og græskar. Disse er nemlig med til at nedbryde kreatin-proteinet.

Kreatin og betydningen for din hud
De døde hudceller, der ligger på hudens overflade, består primært af kreatin. Og de døde hudceller vil vi gerne have væk, så de “nye og friske” kan komme frem. Døde hudceller- og dermed kreatin, kan nemt give huden en lidt grålig tone og tør overflade. Tilfører du enzymer til din hud, så nedbrydes kreatinet, så de døde hudceller forsvinder. Alt går i princippet langsommere jo ældre man bliver og hudens nedbrydelse er ikke en undtagelse. Derfor er det smart at hjælpe huden på vej og i dette tilfælde, at få skilt sig af med de døde og ubrugelige hudceller.

Her finder du dine nye enzym-produkter
Enzymerne kan enten være tilføjet dine cremer, skintonics eller diverse masker. Da det kun er de døde hudceller der nedbrydes, er enzymer rigtig gode til at peele med på en blid måde.

Vores 3IN1 er et multiprodukt, der netop er lavet til at peele din hud på en mild og skånsom måde. 3IN1 fjerner de døde hudceller ved hjælp af et kraftfuldt papayakomplex, der - efter afrens - også med 3IN1, tilføres i et tykt lag. Komplexet- og enzymerne virker dermed ved at nedbryde de døde hudceller og gør plads til nye og aktive celler. Efter 10 minutter er din hud peelet og samtidig fugtet ved hjælp af basen af agurk og marinepeptider fra muslingeskaller.

Enzymer er din ven, når det handler om hudpleje. Og det er bare om at komme i gang.

SMUK skincare © 2024 Handelsbetingelser Persondatapolitik Optified Powered by nopCommerce