Free shipping on orders over DKK 800

Get 20% off your first order

Sign up for our newsletter and receive a code for 20% off your first order: Sign up here

GOLDEN MOMENTS

Vi er så utrolig heldige, at sommeren ser ud til at fortsætte lidt endnu. Vi har lige haft en hedebølge og det ser ud til, at varmen fortsætter denne uge med. Det betyder, at vores lækre solkyssede hud stadig er fin, og måske behøver du ikke så meget make up som du plejer. 

Som altid skal du bruge masser af fugt og så naturligvis et af vores yndlingsprodukter - GOLDEN MOMENTS.

Et lille produkt med masser af funktionalitet
GOLDEN MOMENTS er et af vores mindste produkter rent størrelsesmæssigt, men med så mange gode egenskaber, at størrelsen er ligegyldig. 

Fugter, plejer og beskytter
Den lille glaskrukke, som GOLDEN MOMENTS kommer i, er spækket med lækre olier og et højt indhold af E-vitamin. Den cremede konsistens bliver på huden uden at virke klistret og med et hurtigt dup på kindbenene, i øjenkrogen eller på amorbuen, er du sikret et fint gyldent, glimmer-touch. GOLDEN MOMENTS er nemlig fyldt med et lille- og helt naturligt mineral, der gør underværker for en solkysset sommerhud.

Derudover er den spækket med ingredienser, der både fugter, plejer og beskytter.

Det naturlige mineral, MICA
Udover ingredienser, der både fugter, plejer og beskytter, så er det mineralet MICA, der gør GOLDEN MOMENTS til noget særligt.
Brug den som highlighter på udvalgte steder i ansigtet eller på kraveben, skuldre eller skinneben. Og nyd de sidste par dage af sommeren imens.

 

Få 30% på GOLDEN MOMENTS I WEBSHOPPEN - brug koden golden30

Læs mere om GOLDEN MOMENTS her. 

15 ml. 179 kr.

SMUK skincare © 2024 Terms of trade Privacy policy Optified Powered by nopCommerce