Free shipping on orders over DKK 800

EKSTRA GRATIS TESTER

Ved køb af et full size produkt, får du en tester med i købet. Du kan returnere full size produktet, hvis testeren ikke lever op til dine forventninger og emballagen ikke er brudt.
Skriv blot i kommentarfeltet at du ønsker en tester.

GOLDEN MOMENTS - glow til din hud

GOLDEN MOMENTS - glow til din hud

Vi elsker multiprodukter, der kan bruges på flere måder. På den måde sparer du både indkøb af nye produkter, men du sparer også på pladsen, når du f.eks. skal ud og rejse. Og det er bare nemmere at ha’ en lille toilettaske med, der indeholder lige præcis de produkter, der passer til dig og din hud fremfor en masse produkter, der kan lidt af hvert men ikke det hele.

Et lille produkt med masser af funktionalitet
GOLDEN MOMENTS er et af vores mindste produkter rent størrelsesmæssigt, men den har simpelthen så mange gode funktioner. Det er en lille lifesaver, når du er på farten.

Fugter, plejer og beskytter
Den er fyldt med de lækreste olier og så har den et højt indhold af E-vitamin. Den bliver på læberne uden at virke klistret og den indeholder et væld af ingredienser, der både fugter, plejer og beskytter.

Det naturlige mineral, MICA
GOLDEN MOMENTS har en lækker shimmer effekt fordi den indeholder det naturlige mineral, mica.
Brug den på læberne for at få shine og glimmer effekt eller dup den f.eks. i øjenkrogen, over amorbuen eller på kindbenene for at highlighte. Har du en nedringet kjole på eller er dit kraveben blottet, så kan du med fordel også duppe lidt GOLDEN MOMENTS på der. Det kan også være på de sommerbrune skinneben. Så både plejer du huden, mens den glimter om kap med solen.
Læs mere om GOLDEN MOMENTS her. 

15 ml. 179 kr.

SMUK skincare © 2023 Terms of trade Privacy policy Optified Powered by nopCommerce