VI PAKKER GERNE GAVER IND - SKRIV INDPAKNING I KOMMENTARFELTET - FRI FRAGT VED KØB OVER 800 KR.

Få 20% rabat på første ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en kode med 20% rabat på første ordre: Tilmeld dig her

Her, der og alle vegne - beauty tools!

Her, der og alle vegne - beauty tools!

En god hudplejerutine omhandler mange ting, men først og fremmest skal du lave en rutine og følge den. Dernæst skal du finde og afprøve de produkter som du synes passer til dig og din hud. Det handler både om fornemmelse, duft, tekstur og virkning. Når du har fundet den rutine, der passer bedst til dig, så kan du begynde at introducere et par nye elementer.

Få gavn af dine produkter
For hvorfor egentlig bruge tid på at peele, fugte og nære, hvis ikke du giver produkterne den bedste mulighed for at trænge ind og ned i huden? De sidste par års skønhedstrend har omhandlet beauty tools - produkter, der virkelig kan effektivisere din hudplejerutine. Og hvorfor så det? Vi kigger nærmere på to af de mest populære beauty tools - ansigtsrullen og gua sha-stenen.
Med en ansigtsrulle eller en gua sha-sten får du indsluset dine produkter imens du samtidig giver huden en omgang ansigtsmassage. Ansigtsrullen er lidt nemmere at gå til, da du “bare” skal rulle på kryds og tværs af ansigtet, mens gua sha-stenen kræver lidt mere øvelse og arbejder dybere på bindevævet.

Gua sha-sten
Den stammer oprindeligt fra Kina, hvor gua betyder "at skrabe" og sha betyder "røde pletter/rødmen". Gua sha er en massageteknik, hvor man skraber opad og udad, anvender akupunkturpunkter og arbejder på lymfesystemet. 

Styrk dit bindevæv
Gua sha’en arbejder på bindevævet og stimulerer lymfesystemet, og de særlige bevægelser hjælper affaldsstofferne ud af lymfeknuderne og ind i det store kredsløb, hvorfra de udskilles. Brug gua sha-stenen til at løsne op for bindevævet og til at styrke mikrocirkulationen i dit ansigt. Ved hjælp af dine bevægelser med gua sha’en arbejder du på bindevævet, hvilket, efter sigende, har en opstrammende effekt. Din muskulatur efterlades afspændt og med en glød, der vidner om, at der er sat gang i mikrocirkulationen. Gua sha-sten kommer i forskellige former og farver, og i forskellige typer af sten. Hvis du har en klinik, hvor du får faste ansigtsbehandlinger, så lad din behandler vælge din gua sha-sten eller læs nærmere om hvilke sten, der passer til dig og dine behov.

Anvendelse
Brug din gua sha på et afrenset ansigt, men altid med en ansigtsolie under. Så hjælper du produktet med at trænge bedre ind og du sørger for at gua sha'en har et underlag, der glider bedre, så du ikke kommer til at hive i huden.

Rul for livet med en ansigtsrulle
En anden populær skønhedstendens er de kinesiske ansigtsruller. De fremstilles af forskellige sten, der alle har forskellige betydninger på samme måde som med gua sha-stenen. Rullerne stammer også fra Kina, hvor man i årevis har brugt dem til at stimulere mikrocirkulationen og muskulaturen i ansigtet. Nogle sammenligner rullernes effekt med en effektiv omgang ansigtsstyrketræning.

Når du ruller på kryds og tværs af ansigtet, så styrker du mikrocirkulationen, hvilket forbedrer dit cellevæv. Når du har brugt rullen et stykke tid, vil du se og fornemme den opstrammende effekt. Pga. den øgede blodcirkulation får du endnu mere glød i huden og muskulaturen virker mere afslappet. Hvis du lægger rullen i køleskabet inden brug, så er den kølig og virker opkvikkende - virkelig smart, hvis du er hævet omkring øjenomgivelserne!

Anvendelse
Brug altid din foretrukne ansigtsrulle på et afrenset ansigt og gerne med et produkt under f.eks. et serum eller en olie. På den måde hjælper du produktet med at trænge ind og ned i huden.  

Bliv ekspert i beauty tools derhjemme
Vi har lavet et onlinekursurs i beauty tools, så du selv kan gå i gang derhjemme. Vi gennemgår alt fra de forskellige stens betydning, hvorfor du skal starte med dit beauty tool i aften, og hvad du kan forvente af positive hud-gevinster. Køb dit onlinekursus lige her! 

Køb et eller begge beauty tools på vores shop - vi har fri fragt i øjeblikket. 

 

SMUK skincare © 2024 Handelsbetingelser Persondatapolitik Optified Powered by nopCommerce