VI PAKKER GERNE GAVER IND - SKRIV INDPAKNING I KOMMENTARFELTET - FRI FRAGT VED KØB OVER 800 KR.

Få 20% rabat på første ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en kode med 20% rabat på første ordre: Tilmeld dig her

Her er din 2020 hudpleje-rutine

Her er din 2020 hudpleje-rutine

Der bliver skrevet mangt og meget om hudpleje. Hele tiden. Hvad er godt, hvad er skidt og hvad virker? Ud fra vores synspunkt er holistisk hudpleje vejen frem - at huske på, at huden ofte afspejler, hvordan du og din krop har det. At du kan hjælpe den godt på vej ved hjælp af de rette hudplejeprodukter, kosttilskud og fødevarer. Hvad vil DU fokusere på i 2020, når det handler om dig selv og din hud? 

Vi har lavet en 2020 hudplejeguide, der nemt tager dig igennem de hudpleje-fifs, der er gode at kende.

Når huden bærer præg af sukker, alkohol og julestress 

Det er ingen hemmelighed, at december måned kan være hård for krop og sjæl. Færdiggørelse af projekter på studie/arbejde inden juleferien kombineret med et væld af arrangementer og fester med dejlig mad, alkohol og slik. Og hvis du spiser nogenlunde fornuftigt til hverdag, så kan det hurtigt give udfordringer for huden, når den prøver at komme af med affaldsstofferne - ofte gennem huden i form af hudorme, acne og eksem.

Hvid januar

De seneste år har flere og flere undgået alkohol i januar måned i et forsøg på at lade kroppen få ro under navnet “hvid januar”. Vi tror mere på et afbalanceret indtag hele året rundt, men hvis du er klar på en udfordring, så prøv det. Du kan jo selv vælge om du vil droppe alkohol, sukker, hvede eller noget helt fjerde i løbet af januar. Uanset hvad, så kan kroppen have gavn af lidt ro efter en hektisk december.

Fyld på med de gode kosttilskud

Endnu en ting som kan støtte din krop - og din hud, er kosttilskud. I vores optik er de med til at bibringe alle de gode vitaminer og mineraler som du måske kan være i underskud af. Økologiske olier, multivitaminer, hyaluronsyre, mælkesyrebakterier og kollagen hjælper alle med at støtte din hud og få den til at se endnu mere sund og vital ud. Flere producenter laver også tabletter, der specifikt booster huden, håret og neglene.

Rens og peel din hud 

Som en rigtig god 2020-hudplejerutine skal du rense huden godt igennem morgen og aften, men også mere grundigt 1-2 gange om ugen. Nogle foretrækker en scrub, der renser på overfladen af huden. Vi anbefaler en rens med enzympeeling, der laver små kanaler ned til underhuden, der dermed bedre kan tage imod det efterfølgende produkt i form af serum, olie eller dagcreme. På den måde får du alt det gode som med en scrub, men du får også lige det ekstra i form af kanalerne, der åbner ned til underhuden, hvor produkter ellers har svært ved at trænge ind. 

Bevæg dig 

Det er ikke kun for huden, at bevægelse er godt. Det er faktisk godt for alting - knogler, muskler, led, blodcirkulation og ikke mindst dit humør. Få gang i blodcirkulationen med løb, yoga, boksning, reformer eller en rask gåtur. Det hele tæller.

Beauty tools 

2019 var fyldt med inspirerende artikler og posts om beauty tools. Og hypen omkring beauty tools stopper ikke i 2020 - uanset om du er til ansigtsruller eller de lidt mere avancerede gua sha-sten, så er det en fremragende rutine at få inkorporeret i din 2020 hudpleje. Du får styrket dit bindevæv, mikrocirkulationen, blodcirkulationen og cellevævet i huden. Og du vil hurtigt kunne se forskel på din hud før og efter brug af beauty tools. Der er simpelthen mere flow i huden og det kan ses!  

Og så håber vi, at du får det dejligste år!

SMUK skincare © 2024 Handelsbetingelser Persondatapolitik Optified Powered by nopCommerce