VI PAKKER GERNE GAVER IND - SKRIV INDPAKNING I KOMMENTARFELTET - FRI FRAGT VED KØB OVER 800 KR.

EKSTRA GRATIS TESTER

Ved køb af et full size produkt, får du en tester med i købet. Du kan returnere full size produktet, hvis testeren ikke lever op til dine forventninger og emballagen ikke er brudt.
Skriv blot i kommentarfeltet at du ønsker en tester.

Hvornår tager huden bedst imod ansigtsprodukter?

Hvornår tager huden bedst imod ansigtsprodukter?

I en travl hverdag er der ikke meget tid til de lange, skønne hudplejerutiner. Måske når du lige at smøre en hurtig ansigtscreme i ansigtet inden du børster tænder og er på vej videre. Men vent lige lidt - måske kan du alligevel optimere din hudplejerutine, hvis du er bevidst om, hvilke produkter, der optages bedst og hvornår.  

Din skønhedsrutine om morgenen

Din hud optager ikke produkter lige så godt om morgenen som den gør om aftenen. Derfor kan det være smart at droppe de virkelig fede masker og tunge cremer om morgenen, og i stedet vente til om eftermiddagen eller om aftenen. Du skal ikke droppe din hudplejerutine om morgenen, men i stedet bare påføre en let serum og en let creme.

I løbet af dagen

Produktionen af nye hudceller er på det laveste omkring frokost og du kan derfor opleve en forværring af hudlidelser, hvis du f.eks. lider af psoriasis eller anden form for eksem. Din olieproduktion er derimod på sit højeste, og huden kan derfor føles mere fedtet - og se mere skinnende ud, ved panden, næsen og hagen. Her kan du med fordel bruge en ansigtsmist omkring klokken 13 for at forhindre det skinnende og fedtede look.
Omkring klokken 16.00 er huden ekstra god til at optage aktive stoffer, så hvis du har tid til det, er det en god idé at booke en ansigtsbehandling eller at lægge en nærende maske/ serum. Naturligvis på et afrenset ansigt.

Når mørket falder på 

Din hud er allermest i balance om eftermiddagen og om aftenen. Porerne er mere åbne, og du kan med fordel give den gas med fede, nærende cremer, sera og masker.
Hudfornyelsen er mest aktiv fra klokken 21.00 til 03.00 imens produktionen af nye hudceller er på sit højeste omkring midnat.

Gode hudplejerutiner er vigtige, men sekundære i forhold til din skønhedssøvn. Husk skønhedssøvnen, så dine produkter kan få den optimale virkning i løbet af dagen og natten.


SMUK skincare © 2023 Handelsbetingelser Persondatapolitik Optified Powered by nopCommerce