VI PAKKER GERNE GAVER IND - SKRIV INDPAKNING I KOMMENTARFELTET - FRI FRAGT VED KØB OVER 800 KR.

EKSTRA GRATIS TESTER

Ved køb af et full size produkt, får du en tester med i købet. Du kan returnere full size produktet, hvis testeren ikke lever op til dine forventninger og emballagen ikke er brudt.
Skriv blot i kommentarfeltet at du ønsker en tester.

Fortsæt med at shoppe

Jaderulle - beroligende for nervesystemet

DKK 349,00

Original håndslebne kinesisk jaderulle

Jaderullen stammer fra Kina, hvor man har brugt dem i århundreder til at stimulere mikrocirkulationen og muskulaturen i ansigtet. Nogle kalder det for ansigtsstyrketræning, som du også kan bruge forebyggende.

Når du styrker mikrocirkulationen i huden styrker du cellevævet og du vil efter et stykke tid fornemme og se den opstrammende effekt. Din hud får også mere glød af den øgede blodgennemstrømning.

Jade har en beroligende effekt på nervesystemet, men hvis du trænger til en kvik op inden du skal ud ad døren, så læg den i køleskabet inden brug.

Brug den gerne både morgen og aften på et afrenset ansigt. Den er super effektiv, hvis du bruger den ovenpå din serum eller ansigtsolie, så absorberes det bedre.

Så bare rul løs i ca. 5-10 min. også gerne på halsen. Den lille rulle er perfekt til øjenomgivelserne og rundt om læberne.

Denne jaderulle er af en meget fin kvalitet. Den er håndslebet og samlet efter de gamle kinesiske traditioner, så den bevarer sine energier.

Jaderuller findes i mange forskellige kvaliteter. Mange af dem er kemisk slebet eller er lavet af glas og ikke sten. Disse ruller er ofte noget billigere.

Jaderullerne er unikke, så de kan være variere i farve, længde, tykkelse osv. Hvis den begynder at pive, kan man smøre den med lidt vaseline/balm eller lign.

Vi anbefaler at bruge den sammen vores SERUM eller OIL, så den kan optimere produkterne og virkningen.

Skriv i kommentarfeltet om du ønsker en grøn eller hvid jaderulle. 

Sådan gør du

SMUK skincare © 2023 Handelsbetingelser Persondatapolitik Optified Powered by nopCommerce