VI PAKKER GERNE GAVER IND - SKRIV INDPAKNING I KOMMENTARFELTET - FRI FRAGT VED KØB OVER 800 KR.

EKSTRA GRATIS TESTER

Ved køb af et full size produkt, får du en tester med i købet. Du kan returnere full size produktet, hvis testeren ikke lever op til dine forventninger og emballagen ikke er brudt.
Skriv blot i kommentarfeltet at du ønsker en tester.

Kollagen - hvad kan det gøre for din hud?

En af de store tendenser, når vi taler om hud- og skønhedspleje, er kollagen. Efter sigende er det godt for en masse processer i kroppen og ikke mindst for vores hud. Men hvad er kollagen og hvorfor kan det være godt for dig?

Alle har naturligt kollagen i kroppen og faktisk er det en af de vigtigste byggesten for os. Det naturlige kollagen i kroppen udgør en tredjedel af kroppens proteiner og danner grundfundamentet for bl.a. knogler, muskler, sener og blodkar. Så din krop danner altså selv kollagen og bruger det til vigtige indvendige ressourcer.

Hvordan kan kollagen påvirke min hud?
Som et naturligt forekommende protein i kroppen er kollagen medvirkende til at opretholde hudens vigtigste funktioner. Udfordringen for huden er, at hudcellernes produktion af kollagen falder med alderen, hvilket er en medvirkende årsag til, at vi udvikler rynker.

Der forskes derfor i øjeblikket i, hvorvidt det giver en synlig effekt at tilføje kollagen til cremer og kosttilskud. Der mangler stadig evidens og forskning på området, men noget, i det små, kunne tyde på, at kosttilskud med kollagen kan øge densiteten af hudens kollagen.Yderligere studier har indikeret, at fibroblastceller, der udgør en del af bindevævet, responderer på kollagenpeptider ved at øge celledelingen og dannelsen af nye celler.
Og flere celler og en øgning af nye celler, er noget af det man kan håbe på, når det handler om skønhed, da det er med til at hæmme alderstegn. Indtil videre kan det altså tyde på, at din krop - og især din hud og knogler, har gavn af kollagen fra et kosttilskud. Flere og flere producenter har sendt kollagenprodukter på markedet og de fås med al slags smag og med forskellige antioxidante boostere.

De fleste kollagenproducenter udvinder kollagenet fra kopandelappen, da det indeholder mange proteiner. De seneste par år vælger flere producenter at udvinde kollagenet af fiskeskind. De påstår, at hvis man udvinder kollagenet fra hud (fiskeskind) type 1, så bliver kollagentilskuddet mere målrettet efter vores egen hud. Det skal dog tilføjes, at type 1 kollagen er godt for både hud, hår, negle, muskler, sener, ledbånd, knogler, tænder, tandkød, øjne og blodkar. Dvs., hvis vores krop mangler kollagen i knogler eller sener, så bliver kollagenet brugt der, hvor der er behov for det og ikke i huden. Derfor skal man tage kollagentilskud i mange måneder før man ser det endelige resultat.
Kroppen er fantastisk indrettet, så den bruger derfor kollagenet der, hvor det er mest vigtigt og når opgaven er fuldført, så bruger den kollagen et andet sted.

Køber du kollagen, der stammer fra fisk, kan der være en lille fiskesmag, men ofte er kollagenet blandet med frysetørrede frugter, for at give en bedre smag og mildere smag. Derudover er der så også tilført en masse antioxidanter. Nogle er smagsneutrale, nogle kan tåle at komme i varme væsker, mens andre smager lidt af frugt og ikke tåler varme. Prøv dig frem - der er lidt for enhver smag.

Velbekomme!

SMUK skincare © 2023 Handelsbetingelser Persondatapolitik Optified Powered by nopCommerce