VI PAKKER GERNE GAVER IND - SKRIV INDPAKNING I KOMMENTARFELTET - FRI FRAGT VED KØB OVER 800 KR.

Få 20% rabat på første ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en kode med 20% rabat på første ordre: Tilmeld dig her

Ny og forbedret udgave af SOAP & CREAM med mere økologi og aloe vera juice

Ny og forbedret udgave af SOAP & CREAM med mere økologi og aloe vera juice

Et af vores absolutte yndlingspar er vores SOAP & CREAM. Både fordi det er produkter, der ofte bruges flere gange om dagen, særligt i en Coronatid, men også fordi begge produkter supplerer hinanden virkelig godt.

SOAP

SOAP er en plejende håndsæbe, der efterlader huden ren og blød. Den hverken udtørrer eller irriterer, da den er HELT fri for SLS og SLES. Den er fyldt med vitaminer, mineraler, antioxidanter og essentielle fedtsyrer, der virkelig beskytter din hud. Vi har undladt at bruge de skummende- og ikke særligt miljøvenlige SLS og SLES ingredienser, der bl.a. kan forårsage hudirritation og erstattet det med skallen fra en kokosnød. På den måde skader vi hverken dig eller miljøet, og du får en håndsæbe, der skummer ligeså meget som alle andre, men med flere miljørigtige ingredienser. Læs mere om SOAP lige her. 

CREAM

CREAM er en plejende håndcreme, der efterlader dine hænder gennemfugtede og beskyttede imod vind og vejr. Den er fyldt med lækre olier som kukui nøddeolie, mandarin og ingefær, der alle er gode til at hele huden og rige på A, C og E-vitaminer. Det tilsatte kakaosmør blødgør huden, så du nemt kan massere CREAM ind i huden uden at den fedter. Læs mere om CREAM her. 

Ny og forbedret formel af både SOAP & CREAM
Vi har forbedret begge produkter, så du nu får endnu mere for pengene.
I CREAM er der nu tilsat aloe vera juice i stedet for vand, hvilket bl.a. har gjort, at økologiprocenten er steget fra 7% til 74%.
SOAP har fået en tykkere konsistens, så du ikke behøver bruge så meget af gangen for at få rene hænder. 

 

SMUK skincare © 2024 Handelsbetingelser Persondatapolitik Optified Powered by nopCommerce