Free shipping on orders over DKK 800

Get 20% off your first order

Sign up for our newsletter and receive a code for 20% off your first order: Sign up here

Skønhedsrutiner med skønhedsredaktør for GO Beauty, Camilla Bauer

Vi har talt med nogle af branchens dygtigste skønhedsfolk - dem, der virkelig nørder virksom hudpleje- og produkter. Vi lægger ud med Camilla Bauer, skønhedsredaktør for GO Beauty og instagrammer på @abeautyboost. Hun ved om nogen, hvad der giver hende en lækker hud og hvornår hun ikke skal slække på sine rutiner. 


Har du et skønhedsritual? Hvis ja, hvilket?

Jeg sværger til min Gua sha, både til ansigtet men også til kroppen. Når jeg ikke bruger den, så kan jeg med det samme se det på min hud, specielt i ansigtet. Den daglige massage ved øjenomgivelserne giver langt færre fine linjer og et frisk look med en fin glød.

Hvordan foregår din skønhedsrutine morgen og aften?

Jeg har mine faste rutiner, på den måde ved jeg, at jeg altid får givet min hud den kærlighed og opmærksomhed som den har brug for. Det der fungerer bedst for mig er, at gøre det store arbejde om aftenen. Om morgenen går jeg i bad renser mit ansigt med en blid rens, derefter påfører jeg mit serum efterfulgt af en dagcreme og en CC creme med spf, så min hud får en fin jævn hudtone.

Om aftenen renser jeg mit ansigt og påfører et serum eller en olie, hvorefter jeg bruger min gua sha. Gua sha massagen giver mig en ro og en følelse af forkælelse der gør at det er lettere at komme ned i gear efter en lang dag. Man kan sagtens bruge sin gua sha uden produkt under, jeg foretrækker bare at have produkt på huden. Når jeg har brugt min Gua sha så afslutter jeg med en natcreme og så er jeg klar til min skønhedssøvn.

Hvilke hudplejeprodukter bruger du og hvorfor?

På grund af mit job som skønhedsredaktør på GO beauty, så prøver jeg en del forskellige produkter. Jeg bruger dog hvert eneste produkt helt op, da jeg ikke går ind for produktspild. Det er nemt at springe rundt i forskellige produkter og brands, da jeg er så forkælet at få lov at prøve en masse forskelligt. Dette gør jeg dog ikke, da jeg gerne vil give de produkter jeg tester et helt ærlig og oprigtigt forsøg på at gøre en forskel. Jeg er uddannet kosmetolog, og da jeg arbejdede som kosmetolog rådede jeg altid mine kunder til at bruge produktet 2-3 måneder, da det er den tid det tager din hud, at danne sig et helt ærligt billede af hvad de forskellige ingredienser kan og det råd følger jeg selv. En smuk hud kommer ikke af sig selv, det kræver commitment!

Hvornår er du allermest glad for din hud?

Jeg er faktisk så genetisk heldig at jeg aldrig rigtig har nogen problemer med min hud – Tak mor! Men når det så er sagt, så kan jeg se med det samme hvis jeg slækker på mine rutiner, så det gør jeg ikke! Jeg er aller mest glad for min hud når jeg ikke har makeup på, har fået en lille teint og ser lidt shiny ud efter brugen af en fed creme eller olie. Jeg elsker det friske look, lige der føler jeg mig aller bedst til mode.

Har din hudplejerutine ændret sig gennem årene - hvordan?

Jeg har de sidste mange år passet rigtig godt på min hud, men jo ældre jeg er blevet desto mere er jeg blevet opmærksom på, hvad det kræver at holde huden ungdommelig og sund.

Hvad er dit bedste grønne/bæredygtige/gratis skønhedstip?

Jeg er blevet mere og mere opmærksom på hvad der bliver købt både når det kommer til fødevarer, men også når det kommer til mine hudplejerutiner. Vi kan ikke alene redde hele verden, men hvis vi alle sammen tænker os om og ændrer i vores vaner, så er jeg sikker på vi kan løfte i flok og gøre vores smukke planet til et endnu bedre sted at være. I dag er der mange producenter der producerer langt mere bæredygtige produkter, emballage, vatrondeller, vatpinde, tandbørste lavet af bambus  og min nyeste opdagelse en Paper Water Bottle som er en bionedbrydelig drikkeflaske som kan bruges igen og igen i op til 2 år, og så koster den kun 29 kr. på organicbeautysupply.dk

Hop en tur i havet året rundt, det er helt gratis og din krop vil takke dig for det! Vinterbadning gør dig glad i låget, da hjernen reagerer på kulden ved at frigive en masse signalstoffer og hormoner, herunder adrenalin og endorfiner.

Hvad gør du for at forkæle dig selv og din krop/ansigt?

Jeg prøver så vidt muligt at få en massage nogenlunde kontinuerligt for at få bugt på den til tider ret spændte kontorkrop. Derudover så er en god facial i ny og næ et must. En dygtig kosmetolog i samspil med gode produkter kan virkelig gøre underværker for huden. Det spænder vidt fra en aktiv frugtsyre behandling til en mere alternativ behandling, hvor gamle teknikker  igen og igen viser sig at kunne trylle på huden. Derudover så prioriterer jeg min nattesøvn som er altafgørende for, at jeg er funktionel og ser frisk ud.

SMUK skincare © 2024 Terms of trade Privacy policy Optified Powered by nopCommerce