VI PAKKER GERNE GAVER IND - SKRIV INDPAKNING I KOMMENTARFELTET - FRI FRAGT VED KØB OVER 800 KR.

EKSTRA GRATIS TESTER

Ved køb af et full size produkt, får du en tester med i købet. Du kan returnere full size produktet, hvis testeren ikke lever op til dine forventninger og emballagen ikke er brudt.
Skriv blot i kommentarfeltet at du ønsker en tester.

SMUK skincare åbner showroom / butik på Gl. Kongevej

SMUK skincare åbner showroom / butik på Gl. Kongevej

I dag er en særlig dag fordi vi endelig kan afsløre, hvad det er vi har rendt og lavet. Nogle af jer har måske set et par stories på Instagram, hvor der bliver arbejdet på noget, der kunne ligne et par nye lokaler? Og ganske rigtigt, vi har simpelthen knoklet for at få styr på, hvad der endelig bliver vores nye SMUK skincare showroom / butik! 

Det nye SMUK skincare univers 
Butikken / showroomet ligger på Gl. Kongevej 153 og bliver stedet, hvor du kan se alle vores produkter samlet og i den helt rette stemning og miljø. Du kan få lige præcis den vejledning du har brug for, og selvfølgelig også vores populære SMUK signaturbehandling. Den kan nemlig også bookes i de nye, smukke lokaler i de helt rigtige SMUK skincare omgivelser.

Åbningstilbud til de første
De 50 første, der besøger butikken kan gøre brug af et åbningstilbud, der omhandler...?

Økologi, gennemsigtighed og bæredygtighed er vejen frem
Vi håber, at du har lyst til at kigge forbi det nye showroom, hvor du virkelig kan fornemme, hvordan produkterne både føles og dufter, og lade dig inspirere af hele SMUK universet, der som altid er indbegrebet af naturlighed, økologi og bæredygtighed. Vi har indrettet butikken, så du gerne skulle få lyst til at udforske vores univers og gå ombord i en masse af vores produkter - der er nemlig ikke noget bedre end at mærke, føle, røre og dufte til produkterne. 

 

Butikken åbner den 1.april og adressen er Gl. Kongevej 153, 1850 Frb. C.
Fang os på tlf.: 26 18 20 92, hvis du har spørgsmål eller ønsker at komme udenfor den normale åbningstid.

Vi glæder os til at se dig på Gl. Kongevej!

 

SMUK skincare © 2023 Handelsbetingelser Persondatapolitik Optified Powered by nopCommerce