VI PAKKER GERNE GAVER IND - SKRIV INDPAKNING I KOMMENTARFELTET - FRI FRAGT VED KØB OVER 800 KR.

EKSTRA GRATIS TESTER

Ved køb af et full size produkt, får du en tester med i købet. Du kan returnere full size produktet, hvis testeren ikke lever op til dine forventninger og emballagen ikke er brudt.
Skriv blot i kommentarfeltet at du ønsker en tester.

SOMMERTID og Beauty sleep mask

SOMMERTID og Beauty sleep mask

Endelig er lyset på vej tilbage og sommertiden står for døren. Det betyder lysere nætter og endnu tidligere morgener. Den 28. marts var det officielt sommertid og det betyder som altid, at det bliver senere mørkt, hvilket kan være irriterende, hvis du har svært ved at falde i søvn. Vi har dog fundet en virkelig lækker løsning på sommertids-problemet - en løsning, der både er behagelig, bæredygtig og nem at tage med uanset, hvor det skarpe lys driller dig.

Blød, bæredygtig og din nye bedste sove-ven
Beauty sleep mask er en blød og unik sovemaske, der er fremstillet ud af japanske vintage kimonoer fra 1920’og 30'erne. Alle masker har forskellige prints og farver på begge sider, og silke indvendig og udvendig for ekstra komfort. Materialerne i Beauty sleep mask er 100% naturlige og der er derfor plads til, at huden kan ånde frit og øjnene kan få den ro, som de har brug for.

Håndlavet med de lækreste detaljer
Maskerne er desuden håndsyede og upcycled på Frederiksberg, og der er virkelig tænkt over komfort og behagelighed. Du finder ingen snore, der strammer eller irriterende syninger - maskerne kommer nemlig i de blødeste og smukkeste materialer. 

Tag din Beauty sleep mask med, når du har brug for et øjebliks hvil. Den kommer i en fin lille pose, så du nemt kan ha’ den med dig i tasken. Og nyd så, at sommeren endelig er på vej! Maskerne koster 649 kr. og kan købes lige her. 

Vask din Beauty sleep mask skånsomt på uldvask på 30 grader, hvis den bliver beskidt.

 

KH 
SMUK skincare 

 

 

 

SMUK skincare © 2023 Handelsbetingelser Persondatapolitik Optified Powered by nopCommerce