Free shipping on orders over DKK 800

Get 20% off your first order

Sign up for our newsletter and receive a code for 20% off your first order: Sign up here

SOMMERTID og Beauty sleep mask

Endelig er lyset på vej tilbage og sommertiden står for døren. Det betyder lysere nætter og endnu tidligere morgener. Den 28. marts var det officielt sommertid og det betyder som altid, at det bliver senere mørkt, hvilket kan være irriterende, hvis du har svært ved at falde i søvn. Vi har dog fundet en virkelig lækker løsning på sommertids-problemet - en løsning, der både er behagelig, bæredygtig og nem at tage med uanset, hvor det skarpe lys driller dig.

Blød, bæredygtig og din nye bedste sove-ven
Beauty sleep mask er en blød og unik sovemaske, der er fremstillet ud af japanske vintage kimonoer fra 1920’og 30'erne. Alle masker har forskellige prints og farver på begge sider, og silke indvendig og udvendig for ekstra komfort. Materialerne i Beauty sleep mask er 100% naturlige og der er derfor plads til, at huden kan ånde frit og øjnene kan få den ro, som de har brug for.

Håndlavet med de lækreste detaljer
Maskerne er desuden håndsyede og upcycled på Frederiksberg, og der er virkelig tænkt over komfort og behagelighed. Du finder ingen snore, der strammer eller irriterende syninger - maskerne kommer nemlig i de blødeste og smukkeste materialer. 

Tag din Beauty sleep mask med, når du har brug for et øjebliks hvil. Den kommer i en fin lille pose, så du nemt kan ha’ den med dig i tasken. Og nyd så, at sommeren endelig er på vej! Maskerne koster 649 kr. og kan købes lige her. 

Vask din Beauty sleep mask skånsomt på uldvask på 30 grader, hvis den bliver beskidt.

 

KH 
SMUK skincare 

 

 

 

SMUK skincare © 2024 Terms of trade Privacy policy Optified Powered by nopCommerce