VI PAKKER GERNE GAVER IND - SKRIV INDPAKNING I KOMMENTARFELTET - FRI FRAGT VED KØB OVER 800 KR.

Få 20% rabat på første ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en kode med 20% rabat på første ordre: Tilmeld dig her

BEAUTY SLEEP MASK FRA SMUK SKINCARE

SMUK skincare har designet disse bløde, bæredygtige og unikke sovemasker ud af japanske vintage kimonoer fra 1920’erne og 1940’erne. Alle materialer er 100% naturlige.
Beauty sleep mask er alle håndsyede og upcycled i København hos en lille lokal skrædder, som sammensætter de forskellige silkestoffer, så alle maskerne er unikke på hver deres måde. Hun ligger al sin sjæl og kærlighed i dem og håndsyer flere af detaljerne på dem.

Vores Beauty sleep mask er alle med silke indvendig og udvendig samt har et tyndt lag uld mellem silkestofferne, så huden kan ånde frit. Det forhindrer huden at “svede” og urenheder opstår. Det gør også at de ikke bliver for varme om sommeren.

Alle masker er unikke og med forskellige mønstre og farver, og der findes derfor kun én af hver Beauty sleep mask.
Hvis masken bliver snavset, kan den vaskes skånsomt på uldvask på 30 grader. Vi har nemlig fravalgt lavendel eller andre beroligende ting i selve masken, da vi mener det er vigtigere at den kan renses, så man undgår bakterier og urenheder.

Hvis man ønsker kan de kommer i en lille silkepose med lavendel i, så de får en svag duft af lavendel, som har en søvndyssende effekt. Hvis man ikke ønsker duften, fjerne man bare selve lavendelgrenene. Her er man selvfølgelig velkommen til at ligge andre lækre dufte i f.eks. rosenblade.

For at SMUK skincare selv kan følge med i designprocessen og sikre ordentlige arbejdsforhold for syerskerne, så bliver alle Beauty sleep mask upcycled i København. Der er derfor ingen mellemled udover transporten fra Japan til Danmark.
Her er man selvfølgelig velkommen til at ligge andre lækre dufte i f.eks. rosenblade.

SMUK skincare © 2024 Handelsbetingelser Persondatapolitik Optified Powered by nopCommerce