VI PAKKER GERNE GAVER IND - SKRIV INDPAKNING I KOMMENTARFELTET - FRI FRAGT VED KØB OVER 800 KR.

Få 20% rabat på første ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en kode med 20% rabat på første ordre: Tilmeld dig her

VELKOMMEN TIL

VELKOMMEN TIL

Vores nye blog er endelig live - hurra!

Missionen med bloggen har været at skabe et digitalt rum, hvor du kan finde masser af inspiration til den gode, sunde og bæredygtige hudpleje, og hvor du kan blive klogere på nogle af de mere ‘nørdede’ hudpleje-emner som vi også har valgt at skrive om. Vi håber, at du får stillet din nysgerrighed i forhold til en god, sund, bæredygtig og økologisk hudpleje. For hvad er egentlig en god hudplejerutine og hvorfor er det vigtigt at bruge tid og penge på den? 

Kroppens største organ
For os er huden et fantastisk redskab at arbejde med og lave produkter til. Huden er kroppens største organ - overfladen alene fylder ca. 7 kvm. og vejer omkring 5 kg. Så der er jo nok at arbejde med, kan man sige. 

Vi er fascinerede af huden og hvor forskellig den er fra menneske til menneske. Man kan nemlig se en masse ting, hvis man kigger nærmere på huden. Er du dehydreret, sover du for lidt, får du nok vitaminer og mineraler, og passer du på din hud i solen? Huden kan også vise os mere dybereliggende hudsygdomme, der kræver nærmere behandling som f.eks. psoriasis, rosen og eksem. Men fælles for person til person er, at deres hud er vidt forskellig. 

Et økologisk og bæredygtigt univers
Vi byder jer indenfor i vores SMUK skincare univers med alle de produkter, der hører til. Hvad er tankerne bag produkterne, hvor mange ingredienser er egentlig økologiske, hvor får vi produceret varerne og hvordan forholder vi os til bæredygtighed? 
Vi går rigtig meget op i hudpleje men også i, hvordan den produceres, hvad den indeholder og om vi sætter flere CO2 aftryk end vi behøver.

Heidi Maltby, der er indehaver og stifter af SMUK skincare, har længe lavet nogle populære videoer, der nemt og hurtigt gennemgår, hvordan du kan optimere din hudplejerutine. Vi laver løbende opdaterede videoer, så du hele tiden er inspireret i forhold til at pleje og passe din hud, hvad enten det er gennem ansigtsmassage, lymfedrænage eller brug af beauty tools.

Du er velkommen til at følge med på vores sociale medier, hvor vi deler ud af tips og tricks, tilbud, nyheder, inspirerende videoer og meget mere. En gang imellem sender vi også et nyhedsbrev ud - men kun med de aller vigtigste nyheder og tilbud. Meld dig til nyhedsbrevet her.

Vi glæder os til at inspirere dig og håber du har lyst til at kommentere vores indlæg og råbe højt, hvis der er emner som du gerne vil ha’ belyst.

 

KH
Heidi og Anna

SMUK skincare 

SMUK skincare © 2024 Handelsbetingelser Persondatapolitik Optified Powered by nopCommerce