VI PAKKER GERNE GAVER IND - SKRIV INDPAKNING I KOMMENTARFELTET - FRI FRAGT VED KØB OVER 800 KR.

Få 20% rabat på første ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en kode med 20% rabat på første ordre: Tilmeld dig her

Nu har du mulighed for at vinde en SMUK signaturbehandling

Nu har du mulighed for at vinde en SMUK signaturbehandling

Vi er så glade og stolte over vores SMUK signaturbehandling! Vi udlodder derfor 1 behandling til en værdi af 1400 kr. 

Deltag ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev lige her.
Vi trækker en heldig vinder, blandt alle tilmeldte til nyhedsbrevet, fredag den 13. september. Vinderen får direkte besked via mail. 

Hvad er en SMUK signaturbehandling?

En SMUK signaturbehandling er skabt ud fra et ønske om at kunne forkæle dig, at bearbejde og stimulere din krop - med ansigtet som det primære, i 105 minutter. Behandlingen er til dig, der virkelig ønsker total forkælelse med rene, aktive og økologiske ingredienser. 

SMUK signatur begynder med varme, aromatisk omslag, der får dig ned i tempo. Herefter fokuseres der på dit ansigt ved hjælp af dybdegående ansigtsmassage samt gua sha-sten, der arbejder på bindevævet og stimulerer lymfesystemet. Hot stones gennemvarmer huden, så blodcirkulationen får frit løb og varmen spreder sig til hele kroppen.

Organzoner og akupressurpunkter 
Under behandlingen arbejdes der med hudens organzoner under fødderne for på den måde at stimulere huden indefra. Til slut stimuleres akupressurpunkterne i ansigtet, så du får en her-og-nu oplevelse af gennemfugtet hud, færre linjer og endnu mere glød. Vi lover dig, at du går fuldstændig afslappet fra behandlingen med fornyet glød og energi.

Signaturbehandlingen varer i alt 105 min., koster 1400 kr. og der benyttes udelukkende SMUK skincare produkter i behandlingen.

Herunder kan du se en forkortet udgave af behandlingen. 

SMUK skincare © 2024 Handelsbetingelser Persondatapolitik Optified Powered by nopCommerce