Free shipping on orders over DKK 800

Get 20% off your first order

Sign up for our newsletter and receive a code for 20% off your first order: Sign up here

BEAUTY BAG FRA SMUK SKINCARE

SMUK skincare har designet disse bløde, bæredygtige og unikke toilettasker ud af japanske vintage kimonoer fra 1920’erne og 1940’erne. Alle materialer er 100% naturlige.
Beauty bag er alle håndsyede og upcycled i København hos en lille lokal skrædder, som sammensætter de forskellige silkestoffer, så alle taskerne er unikke på hver deres måde. Hun ligger al sin sjæl og kærlighed i dem og håndsyer flere af detaljerne på dem.

Vores Beauty bag er alle med silke udvendig og økologisk bomuld indvendig. Beauty bag kommer i to forskellige størrelser, og kan derfor både bruges som praktisk makeup pung/toilettaske eller som fin clutch/festtaske. De har alle lynlås, der sikrer, at intet indhold falder ud og bliver væk.

For at SMUK skincare selv kan følge med i designprocessen og sikre ordentlige arbejdsforhold for syerskerne, så bliver alle Beauty bags upcycled i København. Der er derfor ingen mellemled udover transporten fra Japan til Danmark.
Alle Beauty bag er unikke og med forskellige mønstre og farver, og der findes derfor kun én af hver Beauty bag.
Hvis tasken bliver snavset, kan den vaskes skånsomt på uldvask på 30 grader.

Når det er muligt henter vi selv de gamle kimonoer i Japan og ellers finder vi dem på forskellige markeder i Europa. Vi opkøber også gerne de kasserede kimonoer med pletter eller ødelagte syninger. Vi kan altid finde områder på kimonoen som er perfekt til vores Beauty bag.

Der kommer hele tiden nye mønstre på shoppen, så hold øje med om der lige kommer den perfekte til dig eller en du holder af.

SMUK skincare © 2024 Terms of trade Privacy policy Optified Powered by nopCommerce