VI PAKKER GERNE GAVER IND - SKRIV INDPAKNING I KOMMENTARFELTET - FRI FRAGT VED KØB OVER 800 KR.

Få 20% rabat på første ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en kode med 20% rabat på første ordre: Tilmeld dig her

ORIGINAL HÅNDSLEBNE ANSIGTSRULLER OG GUA SHA STEN

Rullerne stammer fra Kina, hvor man har brugt dem i mange årtier til at stimulere mikrocirkulationen og muskulaturen i ansigtet. Nogle kalder det for ansigtsstyrketræning, som du også kan bruge forebyggende. Kineserne har brugt dem, som et skønhedsritual.

Når du styrker mikrocirkulationen i huden styrker du cellevævet og du vil efter et stykke tid fornemme og se den opstrammende effekt. Din hud får også mere glød af den øgede blodgennemstrømning.

Gua sha stenen arbejder mere på selve bindevævet. Løsner op for spændte muskler og stift bindevæv. I vores bindevæv ligger hudens naturlige fugt Hyaluron og vores kollagen, der sørger for spændstigheden i vores bindevæv.

Begge beauty tools kan bruges til at massere musklerne, løsne fastsiddende talg, give en lymfedrænage, frigive affaldsstoffer og øge blodcirkulationen.
Hvis du trænger til en kvik op inden du skal ud ad døren, så læg den i køleskabet inden brug.

Brug den gerne både morgen og aften på et afrenset ansigt. Den er super effektiv, hvis du bruger den ovenpå din serum eller ansigtsolie, så absorberes det bedre. Dvs. din hudplejererutine bliver optimereret ved brug af et beauty tool. Brug meget gerne ca. 5-10 min. på at massere/skrabe også gerne på halsen.

Den lille rulle på ansigtsrullen er perfekt til øjenomgivelserne og rundt om læberne. Kan også bruges til ansigtsakupressur.

Vores beauty tools er af en meget fin kvalitet. De er håndslebet og samlet efter de gamle kinesiske traditioner, så de bevarer sine energier. Vi bruger ikke kemi til at få dem slebet. 
Ansigtsruller og gua sha sten findes i mange forskellige kvaliteter. Mange af dem er kemisk slebet eller er lavet af glas og ikke sten. Disse ruller og gua sha sten er ofte noget billigere.

De er unikke, så de kan variere i farve, længde, tykkelse osv. Hvis ansigtsrullen begynder at pive, kan man smøre den med lidt vaseline/balm. Man må ikke tabe dem på gulvet, så går de i stykker som glas.

Vi anbefaler at bruge dem sammen vores SERUM eller OIL, så de kan optimere produkternes virkning og glide på huden uden at hive i den.

 

SMUK skincare © 2024 Handelsbetingelser Persondatapolitik Optified Powered by nopCommerce