VI PAKKER GERNE GAVER IND - SKRIV INDPAKNING I KOMMENTARFELTET - FRI FRAGT VED KØB OVER 800 KR.

EKSTRA GRATIS TESTER

Ved køb af et full size produkt, får du en tester med i købet. Du kan returnere full size produktet, hvis testeren ikke lever op til dine forventninger og emballagen ikke er brudt.
Skriv blot i kommentarfeltet at du ønsker en tester.

Er din hud klar til skiferie?

Er din hud klar til skiferie?

Er du en af de heldige, der lige om lidt tager på en dejlig skiferie? Sne, sol og frost er klassiske elementer på skiferien, men din hud skal måske bruge lidt ekstra omsorg til lige at forberede sig på sig til de nye temperaturer og den skarpe sol.

Dit ansigt står også på ski

Nu skal du til at være udenfor hele dagen i frost og forhåbentlig solskin. Det kan være lidt af en omvæltning for huden. Selvom kroppen er dækket af skitøj, så er ansigtet blottet for kulden. Og særligt, hvis du er lang tid på pisterne.  Og når du så kommer ind til afterski, så er der pludselig varmt og dejligt, og din hud skal vænne sig til at gå fra frost til varme.

Forbered dig inden du tager afsted 

Ligesom du, forhåbentlig, har forberedt dig fysisk på at skulle på skiferie, så er det også en rigtig god idé at forberede din hud. Begynd allerede et par uger før afrejsen med at få renset og fugtbehandlet din hud. Med en enzympeelingen laves der små kanaler ned til underhuden, så du virkelig kan gennemfugte den.
Brug gerne en daglig fugt serum, der virkelig booster og fugter, så huden er godt hydreret inden du tager afsted. Brug også gerne en ansigtsolie efter din serum. Hvis du synes olie er fedtet i ansigtet, kan man med fordel blande en dråbe olie i sin serum eller dagcreme.

Er du til beauty tools, så giv den gas. Uanset om du bruger en ansigtsrulle eller en gua sha-sten, så hav et produkt under. Gerne en olie eller en balm, da de arbejder godt med beauty tools, så du ikke strækker i huden. Med beauty tools får du arbejdet produkterne ned i huden og frigivet hudens naturlige hyaluron, som fugter indefra.

Når du er på pisterne

Start med at rense din hud og giv den så alt, hvad den kan trække af produkter, der fugter. Serum, olie, dagcreme (eller dagcreme blandet med olie) øjencreme, læbepomade og afslutningsvis solcreme medmindre du bruger en dagcreme med SPF

Vi anbefaler altid en økologisk solcreme med et fysisk solfilter på spf 15 eller spf 30, da det er det bedste for dig og miljøet. Du skal også vælge produkter der ikke indeholder vand eller i hvert fald meget lidt vand.

Både vores COOLING LIP BALMFACE RICH og OIL er der ikke tilsat vand i. I vores SERUM er der kun meget lidt vand i.

FACE RICH er en meget fed ansigtscreme baseret på olier og naturlig SPF15. Ideel til en skiferie.


Når du skal sove

Rens huden af og giv den masser af fugt og næring til natten (serum og olie). Hvis du har en fugtmaske, så brug den gerne i løbet af ugen. På den måde forbereder du huden til næste dag på ski.


Drik rigeligt hele dagen

Selvom det er koldt, så dehydrerer vores hud hurtigt i kulden. Vi glemmer nemlig at drikke vand, når det er koldt. Samtidig er vi aktive hele dagen på pisterme, så drik rigeligt med vand, så hjælper du selv huden med at holde sig hydreret.

 

Rigtig god ferie - del gerne dine skibilleder under #smukgørdigglad

SMUK skincare © 2023 Handelsbetingelser Persondatapolitik Optified Powered by nopCommerce