VI PAKKER GERNE GAVER IND - SKRIV INDPAKNING I KOMMENTARFELTET - FRI FRAGT VED KØB OVER 800 KR.

EKSTRA GRATIS TESTER

Ved køb af et full size produkt, får du en tester med i købet. Du kan returnere full size produktet, hvis testeren ikke lever op til dine forventninger og emballagen ikke er brudt.
Skriv blot i kommentarfeltet at du ønsker en tester.

Fortsæt med at shoppe

OIL - nærende ansigtsolie

100% Naturlig
86% Økologisk
DKK 549,00

En nærende olie med vilde blåbær og kukui nøddeolie

OIL er en fugtgivende olie, der føles ‘tør’, da den hurtigt absorberes i huden og dermed ikke fedter. Flere af de tilsatte olier har en lille molekylestørrelse, så de nemt kan trænge ned i hudlagene. Dermed ligger olien ikke kun på overfladen af huden, men absorberes hurtigere og bedre.

OIL indeholder olie fra argan og havtorn, der begge er fyldt med vitaminer og antioxidanter. 
Arganolie holder på fugten i de yderste hudlag og indeholder B og E-vitamin, som er fem gange kraftigere end i andre olier. 
Havtornolie indeholder A, B, C og E-vitaminer og er en kraftig antioxidant. Et bær fra den nordiske havtornplante indeholder lige så mange C-vitaminer som en hel appelsin. Havtorn er desuden rig på omega 3 og god til at holde på fugt.

Kukui-nødden indeholder A og E-vitamin, er fugtgivende, anti-inflammatorisk, bindevævs-styrkende og virker forebyggende ift. rynker.

De vilde blåbær fra Norge er en kraftig antioxidant, som også styrker elasticiteten og collagenniveuet i huden.

Bruges: 2-3 dråber på ren og let fugtig hud. Brug et par minutter på at påføre din olie og giv dig selv tid til en god ansigtsmassage, så du stimulerer blodcirkulationen og dermed vil opleve mere glød i dit ansigt.
Kan også med fordel blandes i din ansigtscreme, hvis du ønsker en federe konsistens.

Opbevares tørt og køligt.

50 ml.

Ingredienser

Jojoba Oil*, Argania Spinosa Kernel (Argan) Oil,* Prunus Amygdalus Dulcis Fruit (Sweet almond) Extract*, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate**, Aleurites Moluccana Nut Kukui Oil**, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables**, Hippophae rhamnoides seed (Seabucktorn) Oil*, Vaccinium myrtillum seed (Bilberry) Oil*, Tocopherol (Vit-E)**, Helianthus Annuus Seed (Sunflower) Oil*, Parfum (Natural)**, Citral**, Citronellol**, Geraniol**, D-Limonene**, Linalool**
*From organic plants **Natural
SMUK skincare © 2023 Handelsbetingelser Persondatapolitik Optified Powered by nopCommerce