Free shipping on orders over DKK 800

EKSTRA GRATIS TESTER

Ved køb af et full size produkt, får du en tester med i købet. Du kan returnere full size produktet, hvis testeren ikke lever op til dine forventninger og emballagen ikke er brudt.
Skriv blot i kommentarfeltet at du ønsker en tester.

Superfood i sæson

Superfood i sæson

Vi tror på, at sundhed og skønhed går hånd i hånd, og derfor elsker vi at spise sæsonbetonet mad, der er fyldt med vitaminer, mineraler og sunde fedtstoffer. Mad, der helt naturligt findes i naturen omkring os, og som bidrager til sund hud og krop samt et sundt sind. Naturen er i øjeblikket fyldt med berigende grøntsager, bær og frugter, og det er bare om at hapse løs - vi elsker nemlig også at bruge alle naturens fantastiske egenskaber i vores hudpleje.

Blåbær - superfood for hud, krop og sind 

Et af vores yndlingsbær, som vi også bruger i SMUK skincare produkterne, er blåbær. Små og lækre, og fyldt med vitaminer og antioxidanter, der bl.a. kan genoprette solskadet hud. Blåbærrene indeholder et væld af antioxidanter bl.a. fenoler og antocyaniner, der kan være medvirkende til at bekæmpe linjer, rynker og inflammation i kroppen. Fenolerne beskytter desuden hjernen mod aldring mens resveratrol kan medvirke til at styrke kroppens evne til at bekæmpe kræft.

Spis dem og brug dem i din hudpleje

Vores seneste produkt, SMUK skincare OIL, er fyldt med vilde blåbær fra Norge, der både styrker elasticiteten og kollagen-niveauet i din hud. Blåbærrene- og deres antioxidante virkning, er bl.a. med til at reducere fine linjer i huden og beskytter desuden huden mod skadelige miljøpåvirkninger. Blåbærrene indeholder masser af C og K-vitamin, og skulle efter sigende, også ha’ en anti-inflammatorisk virkning, hvilket især er gavnligt for dig, der døjer med betændelse, inflammation eller rødme i huden.

Nærende og plejende 

Da vores SMUK skincare OIL har en lille molekylestørrelse, trænger den nemt ind i huden og absorberes hurtigere og bedre end andre olier. OIL indeholder desuden olie fra både argan og havtorn, der ligesom blåbærrene, er fyldt med antioxidanter og vitaminer. Kukui-nødden tilfører masser af næring og er samtidig anti-inflammatorisk, bindevævs-styrkende samt forebyggende ift. fine linjer og rynker.

Så - spis masser af blåbær for at styrke din hud indefra og smør dig ind i produkter, der indeholder alle de gode egenskaber fra naturen som f.eks. blåbær. 

Læs mere om vores nye SMUK skincare OIL lige her.

SMUK skincare © 2023 Terms of trade Privacy policy Optified Powered by nopCommerce