VI PAKKER GERNE GAVER IND - SKRIV INDPAKNING I KOMMENTARFELTET - FRI FRAGT VED KØB OVER 800 KR.

Få 20% rabat på første ordre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag en kode med 20% rabat på første ordre: Tilmeld dig her

Julegaveidéer fra SMUK skincare

Julegaveidéer fra SMUK skincare

Julen står for døren og vi glæder os sådan til at se alle de smukke julelys på gader og stræder. Og nå ja, selvfølgelig glæder vi os også til alt det andet, der følger med december såsom glögg, æbleskiver, julehygge og julegaver. Vi har samlet et par af vores yndlingsprodukter, der virkelig vil gøre glæde under juletræet. Alle de udvalgte produkter er nemlig multiprodukter, der kan bruges på flere måder.

GOLDEN MOMENTS

En betænksom lille julegave eller adventsgave til hende der har alt, men som alligevel mangler lidt glimmer i hverdagen.
GOLDEN MOMENTS plejer, beskytter og fugter dine tørre vinterlæber med et væld af lækre olier. Dufter mildt af ingefær og mandarin, og så kan den bruges alle andre steder på krop/ansigt, hvor der kan være brug for lidt glimmer. Bl.a. som en fast del af en sund og økologisk makeup rutine - dup lidt på kindbenene, i den inderste øjenkrog, på amorbuen eller under den yderste, tyndeste del af dine øjenbryn. På den måde fremhæves elementer af ansigtet, der nemt kan bruge lidt shine. Når vejret bliver mildere, kan GOLDEN MOMENTS også bruges på kravebenet, brystet og ved rundingen af skuldrene. Læs mere eller køb GOLDEN MOMENTS her. 

15 ml. 179 kr. 

OIL

Hvis der er noget vores hud har brug for henover vinteren, så er det masser af næring og masser af fugt. Den kolde luft udtørrer huden samtidig med, at vi tilbringer meget tid indendøre, hvilket også er med til at udtørre huden. Måske får vi heller ikke drukket nok vand? Husk de gode vitaminer og kosttilskud, og sæt alt ind på en effektiv og fugtgivende hudpleje.

OIL er derfor en glimrende julegave/adventsgave, da den passer til alle hudtyper - også til de mere fedtede. Vores olie er sammensat af flere forskellige olier som alle har en lille molekylestørrelse, hvilket gør, at olien nemt trænger ind og ned i huden. Den ligger derfor ikke og fedter.

Fyldt med antioxidanter og vitaminer

Argan- og havtornolie er spækket med vitaminer og antioxidanter - arganolie holder bl.a. på fugten, mens et enkelt bær fra havtornen indeholder ligeså mange C-vitaminer som en hel appelsin. Kukui-nøddeolie er anti-inflammatorisk, bindevævs-styrkende og så har det en forebyggende virkning på rynker. De lækre, vilde blåbær fra Norge styrker elasticiteten og kollegaen-niveauet i huden og så er de en meget kraftig antioxidant.
OIL er perfekt til morgen- og aftenbrug og hvis ikke man er til den lækre og lidt olierede fornemmelse, så kan man med fordel putte et par dråber olie i dagcremen, så man stadig får effekten af alle oliens gode egenskaber. Brug også gerne olien på de tørre neglebånd på hænder og fødder og dup det resterende olie i de tørre hårspidser. Læs mere eller køb OIL lige her.  50 ml. 549 kr.

BEAUTY BAG

En tredje julegave/adventsgave-idé er vores nyeste tiltag indenfor bæredygtige tekstiler til den bevidste kvinde. Beauty bag er, ligesom vores Beauty sleep mask, lavet af vintage silkekimonoer fra Japan. Silkestoffet er smukt og enkelt, og hver enkelt Beauty bag er nøje udvalgt ud fra tekstur, farve og mønster. Der findes derfor kun én af hver Beauty bag - så det er om at være hurtig, hvis du har fundet et mønster, der lige passer til dig, søster, mor eller veninde.

Upcycled på Frederiksberg

For at vi selv kan følge med i designprocessen og sikre ordentlige arbejdsforhold for syerskerne, bliver alle taskerne upcycled på Frederiksberg. Der er derfor ingen mellemled ud over Japan og Frederiksberg.

Praktik & priser
Beauty bag kommer i to forskellige størrelser, og kan derfor både bruges som praktisk makeup pung/toilettaske eller som fin clutch/festtaske. Du bestemmer selv, hvordan den skaber mest glæde hos dig. 

Taskerne måler ca. 20x15 og 27x20, og har ét stort rum til alle nødvendighederne. Tasken lukkes med en fin lynlås, der sikrer, at intet indhold falder ud og bliver væk. Vask skånsomt din Beauty bag på uldvask på 30 grader. Se alle de fine tasker her.  Lille Beauty bag koster 475 k., mens den store koster 525 kr.

3IN1

Ligesom vores hud har brug for masser af næring henover vinteren, så har den også brug for at blive renset ordentligt igennem. Væk med snavs, forurening og alle de døde hudceller, der bare ligger på overfladen og får huden til at se gusten ud. 3IN1 er multi produktet, der både sparer dig plads,  og som giver dig tre ansigtsprodukter i et.

For det første er 3IN1 en daglig rens, der nemt og effektivt fjerner dagens snavs og eventuelle makeup rester. Men 3IN1 kan også fungere som en effektiv enzympeeling, der renser i dybden og får fjernet de døde hudceller. Et kraftfuldt papayakomplex sørger for den peelende effekt. Et par gange om ugen renser man af og så påfører man et godt lag 3IN1, der sidder og prikker og virker i 10-15 min.

Som en sidste bonus, så er 3IN1 også en fugtmaske, hvilket betyder, at du ikke behøver bruge en særskilt fugtmaske et par gange om ugen. Du er dækket rigeligt ind med 3IN1 og basen af agurk og marinepeptider fra muslingeskaller, der virkelig gennemfugter og holder på fugten. Læs mere om 3IN1 her. 

100 ml. 329 kr.

ROSA KVARTS ANSIGTSRULLE

Et andet multiprodukt, der også kan gøre glæde under juletræet er et beauty tool. Vi har mange forskellige ansigtsruller og gua sha’er, men et af vores yndlingstools - og måske det, der passer allerbedst til julen, hjerternes fest, er rosakvarts ansigtsrullen. For os symboliserer den alt det, som julen handler om - kærlighed til dig selv og til andre. Rosakvarts symboliserer nemlig kærlighed, tilgivelse, ro og harmoni.

Ansigtsrullen bruges til at stimulere mikrocirkulationen og muskulaturen i ansigtet og til at give ansigtsakupressur og lymfedrænage. Når du styrker mikrocirkulationen, så styrker du samtidig cellevævet. Din hud får masser af glød af den øgede blodgennemstrømning.

Bruges morgen og aften på afrenset ansigt - læg den gerne i køleskabet inden brug, så du virkelig får fornemmelsen af en frisk start på dagen. Se alle vores beauty tools inkl. ansigtsruller her. 

Rosakvarts ansigtsrullen koster 499 kr. 

LIGHT & RICH

Sidst men ikke mindst, så vil vi gerne slå et slag for vores nyeste produkter, de to ansigtscremer, LIGHT & RICH. De kan begge bruges morgen og aften og indeholder et naturligt SPF15, så du ikke behøver bekymre dig om solcreme i de mørke måneder, hvor solens stråler alligevel titter frem.

Begge cremer indeholder et prebiotisk marinekomplex, der fugter, nærer og opstrammer alt imens brune og grønne alger sørger for den rette balance i huden. Olier fra havtorn, vilde blåbær og kokos giver huden masser af glød og smidighed imens de hjælper hudens modstandsdygtighed ift. aldring. Rød pilebark er tilføjet for at hæmme inflammation i huden og gør dermed cremerne særdeles velegnede til personer med eksem eller acne. Massér cremerne godt ind i huden, så huden er gennemfugtet efterfølgende.

LIGHT anbefales til normal/kombineret hud mens RICH anbefales til en normal/moden hud. 50 ml. 499 kr. 

 

KH

SMUK skincare

 

 

SMUK skincare © 2024 Handelsbetingelser Persondatapolitik Optified Powered by nopCommerce